N900
Re: Nokia N900
МееГо - нали видя последното видео - върви на Н900, но явно не са оптимизирани драйвърите за хардуера и е много бавно всичко. Иначе изглежда добре.
Сиджик - бях инсталирал преди няколко месеца 9 - не е лоша, добре вървеше, но картата за БГ е меко казано постна - около 20% покритие за маемо ОС! Затова я деинсталирах и чакам да "дигнат" покритието или ОВИ Мапс да го оправят.
С ГПС реших проблема кардинално - купих си Гармин нюуви и съм много доволен - забравих за всички проблеми, които телефоните ми са правили някога с ГПС софтуера.
поздрави.;)
Сиджик - бях инсталирал преди няколко месеца 9 - не е лоша, добре вървеше, но картата за БГ е меко казано постна - около 20% покритие за маемо ОС! Затова я деинсталирах и чакам да "дигнат" покритието или ОВИ Мапс да го оправят.
С ГПС реших проблема кардинално - купих си Гармин нюуви и съм много доволен - забравих за всички проблеми, които телефоните ми са правили някога с ГПС софтуера.
поздрави.;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Да,видях го видеото в руския сайт... наистина мн бавно работи,по-зле от Симбиан.:D Но да се надяваме,че до крайното пускане ще бъде оптимизирано напълно. Иначе интерфейса наистина е хубав... и за менюто ми харесва където са го сложили долу в средата.(yes)(yes):):)
Сложих за тест някакъв SiB плеър , някой тествал ли го е ,че нещо субтитрите излизат на маймуни и немога да ги оправя , а в менуто му няма нищо за кодиране и т.н
Здрасти!
Пробвах го- според мен нищо интересно.
Доколкото си спомням Bioxous Nois (извинявай ако не съм го написал правилно) беше писал за субтитрите в тази тема как да ги направим на бг. Потърси по-надолу. Мисля, че настройките за субтитрите бяха в програмата subtitle support...
Поздрави.(yes)
Пробвах го- според мен нищо интересно.
Доколкото си спомням Bioxous Nois (извинявай ако не съм го написал правилно) беше писал за субтитрите в тази тема как да ги направим на бг. Потърси по-надолу. Мисля, че настройките за субтитрите бяха в програмата subtitle support...
Поздрави.(yes)
-
[Quote]Settings-subtitles-encoding - Cyrillic (WINDOWS-1251) Sans Bold 18[/Quote]
И Extra Decoders Support v0.4 също трябва да го имаш инсталиран.
Субтитрите ще ти тръгнат през вградения си плеър,през този SiB няма да ги подкараш субтитрите.
И Extra Decoders Support v0.4 също трябва да го имаш инсталиран.
Субтитрите ще ти тръгнат през вградения си плеър,през този SiB няма да ги подкараш субтитрите.
С вградения ми работи 2 дена и спира ,като преинсталирам отново работи няколко и дена и до там ... вече не го ползвам, затова и търся алтернативи :)
Малко извън темата: Един колега си е взел Samsung i9000 Galaxy S , мога да споделя ,че съм впечатлен от машината и за момента немога да кажа нищо лошо ... някой от вас сблъсквал ли се е да изкоментира нещо за този телефон.
Малко извън темата: Един колега си е взел Samsung i9000 Galaxy S , мога да споделя ,че съм впечатлен от машината и за момента немога да кажа нищо лошо ... някой от вас сблъсквал ли се е да изкоментира нещо за този телефон.
-
[Quote]Малко извън темата: Един колега си е взел Samsung i9000 Galaxy S , мога да споделя ,че съм впечатлен от машината и за момента немога да кажа нищо лошо ... някой от вас сблъсквал ли се е да изкоментира нещо за този телефон. [/Quote]
Аз също го разглеждах,и наистина останах с много добри впечатления от него.. единствено на мен не ми допада изработката и външния вид на телефона.
Аз също го разглеждах,и наистина останах с много добри впечатления от него.. единствено на мен не ми допада изработката и външния вид на телефона.
Задния капак е евтино изпълнение ... ако беше метален щеше да зариби :) ....като цяло изработката е кадърна (beer)
Здравейте!
За мен в момента Галакси С е най-добрия телефон/смартфон.
Мой клиент има, малко го разгледах, всичко, което видях вървеше перфектно, контакти, интернет, външен вид. И ще става и по-добър когато получи 2.2 Андроид.
Ще е трудно на първия меего телефон като излезе. Дано да е скоро....
(beer)
За мен в момента Галакси С е най-добрия телефон/смартфон.
Мой клиент има, малко го разгледах, всичко, което видях вървеше перфектно, контакти, интернет, външен вид. И ще става и по-добър когато получи 2.2 Андроид.
Ще е трудно на първия меего телефон като излезе. Дано да е скоро....
(beer)
Мисля, че този линк ще помогне на тези, които са си "омазали" телефона и искат да го оправят без нужда от рефлаш:
http://talk.maemo.org/showthread.php?p=793038#post793038
Дано да ви/ни е полезен.(beer)
http://talk.maemo.org/showthread.php?p=793038#post793038
Дано да ви/ни е полезен.(beer)