N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
(yes)(yes)
Settings - Clear device!!
Settings - Clear device!!
-
Ама аз до колкото разбирам,това е ако случайно си променил кода за подразбиране - 12345, да го върнеш пак първоначалния си код - съответно 12345.
Не съм го пробвал - дано да не се налага!.;)
Все пак ми се струва възможност, ако нещо се обърка, да се направи преди пълен ресет.
:)
Все пак ми се струва възможност, ако нещо се обърка, да се направи преди пълен ресет.
:)
-
(yes)
Ти някой друг браузър на телефона ползвал ли си? Като изключим вградения.;)
Ти някой друг браузър на телефона ползвал ли си? Като изключим вградения.;)
Ползвам firefox 1.1.
Като свикнеш, че зарежда по-бавно от стандартния - не е лош.
Ползвам го и на ПС-то ми в къщи и синхронизирам отметките и паролите - това е най-големия плюс.
А ти?
Като свикнеш, че зарежда по-бавно от стандартния - не е лош.
Ползвам го и на ПС-то ми в къщи и синхронизирам отметките и паролите - това е най-големия плюс.
А ти?
-
Аз до сега само вградения,въпреки,че имам и firefox 1.1,но не съм го ползвал..защото ми се стори по-бавен от вградения. Иначе днес свалих някакъв macuco:) този е май на Епъл браузър..или може да се бъркам.:|
Изглежда интересно - като го разцъкаш - напиши се впечатленията.
(yes)
(yes)
-
[Quote]Ползвам го и на ПС-то ми в къщи и синхронизирам отметките и паролите - това е най-големия плюс. [/Quote]
Как си синхронизирал отметките и паролите? Защото и аз ползвамна на PC Mozilla-та и имам мн отметки и пароли които да прехвърля браузъра на тел.
Как си синхронизирал отметките и паролите? Защото и аз ползвамна на PC Mozilla-та и имам мн отметки и пароли които да прехвърля браузъра на тел.
Здравей и извинявай за закъснелия отговор.
За синхронизиране ползвам firefox sync и на Н900 и на компютъра ми.
Върши чудесна работа. Ако имаш собствен сървър можеш да го ползваш, ако нямаш- ползвай на гугъл.
(beer)
За синхронизиране ползвам firefox sync и на Н900 и на компютъра ми.
Върши чудесна работа. Ако имаш собствен сървър можеш да го ползваш, ако нямаш- ползвай на гугъл.
(beer)
-
http://nokia-n900.com/store/
Аксесоари за Нокиа Н900
Аксесоари за Нокиа Н900