N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
[Quote]Програмата е вече в extra-devel - мисля, че последната версия е 0.2.0-1...
Ако я качиш - вече програмата е с UI - можеш да променяш настройките.
Има таб за настройките - recommended - аз него избрах и съм доволен.
;) [/Quote]
jorjino
За това ли приложение ми говореше... за по-бързо склониране на менюто?
http://wiki.maemo.org/Swappolube
[B]EDIT[/B]
Има бъг в тази последната версия... 0.3-1 не може да се запаметят настройките.....
Ако я качиш - вече програмата е с UI - можеш да променяш настройките.
Има таб за настройките - recommended - аз него избрах и съм доволен.
;) [/Quote]
jorjino
За това ли приложение ми говореше... за по-бързо склониране на менюто?
[B]EDIT[/B]
Има бъг в тази последната версия... 0.3-1 не може да се запаметят настройките.....
В китайските форуми излезна неофициална предварителна версия на PR1.3: RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
Според хора които са я пробвали има незначителни подобрения в картите, както и новите версии на hildon-desktop и modest.
Аз свалих архива, но не мога да разбера как е паролата. Сега ще пробвам да я brute-force-на.
Според хора които са я пробвали има незначителни подобрения в картите, както и новите версии на hildon-desktop и modest.
Аз свалих архива, но не мога да разбера как е паролата. Сега ще пробвам да я brute-force-на.
[Quote]В китайските форуми излезна неофициална предварителна версия на PR1.3: RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
Аз свалих архива, но не мога да разбера как е паролата. Сега ще пробвам да я brute-force-на. [/Quote]
Предполазам, че това е някаква последна бета....
Защо не изчакаш да излезе финалната версия?
Поздрави.(yes)
Аз свалих архива, но не мога да разбера как е паролата. Сега ще пробвам да я brute-force-на. [/Quote]
Предполазам, че това е някаква последна бета....
Защо не изчакаш да излезе финалната версия?
Поздрави.(yes)
[Quote]За това ли приложение ми говореше... за по-бързо склониране на менюто?
[B]EDIT[/B]
Има бъг в тази последната версия... 0.3-1 не може да се запаметят настройките..... [/Quote]
Да, за нея. Аз си запаметих настройките от предишната версия и сега ми излизат автоматично когато натисна на current settings.
Започвам да се чудя дали да не пробвам HTC Desire HD.... Какво ще кажете?
В едно ревю го дават за по-добър от АйФон4 с 4.1 ОС...
(beer)
[B]EDIT[/B]
Има бъг в тази последната версия... 0.3-1 не може да се запаметят настройките..... [/Quote]
Да, за нея. Аз си запаметих настройките от предишната версия и сега ми излизат автоматично когато натисна на current settings.
Започвам да се чудя дали да не пробвам HTC Desire HD.... Какво ще кажете?
В едно ревю го дават за по-добър от АйФон4 с 4.1 ОС...
(beer)
Защото ми е интересно. Ако на човек не му интересно да експериментира е объркал телефона като си купил N900...
Добре, пиши какви са ти впечатленията като успееш да я разкодираш и инсталираш.
(yes)(beer)
Аз сега ще пробвам Crochik GeePS... Някой вече да го е направил?
(yes)(beer)
Аз сега ще пробвам Crochik GeePS... Някой вече да го е направил?
-
[Quote]Да, за нея. Аз си запаметих настройките от предишната версия и сега ми излизат автоматично когато натисна на current settings.
[/Quote]
Кажи как да ги запаметя настройките? Или някак си да върна предишната версия.
[/Quote]
Кажи как да ги запаметя настройките? Или някак си да върна предишната версия.
-
[Quote]Започвам да се чудя дали да не пробвам HTC Desire HD.... Какво ще кажете?
В едно ревю го дават за по-добър от АйФон4 с 4.1 ОС...[/Quote]
Я дай да видя това ревю....
В едно ревю го дават за по-добър от АйФон4 с 4.1 ОС...[/Quote]
Я дай да видя това ревю....
Първо натисни на бутона Proposed - ще ти излязат препоръчителните настройки, натисни на бутон Apply. После натисни на бутона Store. Това е.
GeePS работи, но аз лично предпочитам Google Maps директно в MicroB. Както и да е Felipe напоследък прави доста интересни неща(MyContacts, Communi, dbBrowser) явно има ентусиазъм да видим колко време ще занимава с GeePS. ;-)