N900
Re: Nokia N900
Здрасти,
Нещо не мога да го инсталирам този упдейт...чрез Wi-Fi не иска и Nokia-Updater също нищо не намира. В лога на апп-манагера пише:
[Quote]hildon-application-manager 2.2.65
connected to 15b09bea-60b5-4bec-94f0-0e74a658348b
apt-worker: Ignoring version from wrong domain: libsdl-mixer1.2 1:1.2.6-5+0m5+ogg+mp3
apt-worker: /var/lib/apt/lists/repository.maemo.org_extras_dists_fremantle-1.2_free_binary-armel_Packages
[/Quote]
Предполагам че поради някаква причина отхвърля упдейта: wrong domain
Моля някой знаещ да помогне.
:S
Нещо не мога да го инсталирам този упдейт...чрез Wi-Fi не иска и Nokia-Updater също нищо не намира. В лога на апп-манагера пише:
apt-worker: Ignoring version from wrong domain: libsdl-mixer1.2 1:1.2.6-5+0m5+ogg+mp3
apt-worker: /var/lib/apt/lists/repository.maemo.org_extras_dists_fremantle-1.2_free_binary-armel_Packages
[/Quote]
NFS е инсталирана вече и работи , добре че беше Boixos Nois да ме накара да си огледам каталозите :) (beer)
Ръководството което е постнал chilko е идеално - 10Х бро :) (yes)
Сега по същия начин ще се пробвам да сложа SIMS да видим дали ще е ок . по-късно ще едитна :)
Ръководството което е постнал chilko е идеално - 10Х бро :) (yes)
Сега по същия начин ще се пробвам да сложа SIMS да видим дали ще е ок . по-късно ще едитна :)
razbra li kak da si pravim papki v snimkite ? az s1m s n97
kolegi sajalqvam che pisha taka no e ot tela... Imam edin vapros kym vas, nqkoi moje li da mi kaje sled kato si instaliram nfsu ili nqkoq druga igra ot tozi tip kak posle se iztriva i ostavat li nqkakvi nenujni failove sled uninstall-vaneto? Za nenujnite failove vaprosa mi vaji i za vsichki ostanali prilojeniq :) Blagodarq vi predvaritelno za otgovora
Здрасти, аз имам същия проблем. Телефона го имам от две седмици и до сега не знаех какво и къде да гледам за евентуални проблеми. Помислих си че би могло да се оправи ако преинсталирам през NSU, но.... Е не се оправи!
Здрасти,
[/Quote]
Здрасти,
[/Quote]
[Quote]Здрасти, аз имам същия проблем. Телефона го имам от две седмици и до сега не знаех какво и къде да гледам за евентуални проблеми. Помислих си че би могло да се оправи ако преинсталирам през NSU, но.... Е не се оправи!
:S [/Quote]
Щом през NSU не става - пробвайте с flasher-3.5. Препоръчвам ви и да преинсталирате целия телефон - и операционната система - PR1.3, и мястото с лични данни - eMMC.
Направете си първо копие на всички лични данни и настройки на външен флаш или компютър и после преинсталирайте всичко.
Дано така да се оправи.
Потърсете в wiki maemo flasher как да преинсталирате телефона.
Поздрави. (yes)
:S [/Quote]
Щом през NSU не става - пробвайте с flasher-3.5. Препоръчвам ви и да преинсталирате целия телефон - и операционната система - PR1.3, и мястото с лични данни - eMMC.
Направете си първо копие на всички лични данни и настройки на външен флаш или компютър и после преинсталирайте всичко.
Дано така да се оправи.
Потърсете в wiki maemo flasher как да преинсталирате телефона.
Поздрави. (yes)
Излезе MeeGO 1.1, може да се тества вече.
Линк:
http://meegoexperts.com/2010/10/meego-1-1-released/
Линк:
http://meegoexperts.com/2010/10/meego-1-1-released/
колеги как да си изтрия Need For Speed Undercover??? Някаква специална програмка или команда за целта? Аааа да и shortcut-а ще изчезне ли? Мерси предварително :)
(beer)(beer)(beer)
(beer)(beer)(beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
MeeGo инструкции:
http://meego.com/downloads/releases/1.1/meego-v1.1-handset
http://meego.com/downloads/releases/1.1/meego-v1.1-handset