N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
А зарежда ли го през компютъра с usb кабела за видиш тогава за колко време ще се зареди батерията?
Зарядното ти е 350 мА , другото което гледаш е от 100 до 240 волта.
Трябва ти друго зрядно ,това не е за твоя телефон! Търси оригинално Нокиа 850 мА!
Трябва ти друго зрядно ,това не е за твоя телефон! Търси оригинално Нокиа 850 мА!
здравейте,колеги!
всички имаме проблем с живота на батерията.явно от нокия са подценили потребителите.но има решение.просто влезте в ebay и си купете с по голям капацитет.дори се предлага двойно по голяма батерия с допълнителен капак.(beer)
всички имаме проблем с живота на батерията.явно от нокия са подценили потребителите.но има решение.просто влезте в ebay и си купете с по голям капацитет.дори се предлага двойно по голяма батерия с допълнителен капак.(beer)
-
Здравей,
Ти поръчали си по-голяма батерия?' И ако да,колко време ти изкарва.
Ти поръчали си по-голяма батерия?' И ако да,колко време ти изкарва.
не,още не съм.но скоро ще го направя,защото вече моята издава багажа.
ти разгледа ли ebay?
ти разгледа ли ebay?
Имам две зарядни за Н900 и двете са 1200 mA.
По новия стандатр за зарядни-имам предвид новата букса мини usb зарядните са около 1A, така че всяко около тази стойност ще ви свърши работа.
Поздрави.(yes)
По новия стандатр за зарядни-имам предвид новата букса мини usb зарядните са около 1A, така че всяко около тази стойност ще ви свърши работа.
Поздрави.(yes)
здравей жорж!интересувам се htc desire hd и видях,че си писал в тяхния форум.знаеш ли дали браузера на ейчд има функция като но н900 за грабване и преместване на предмет.
поздрави!(yes)
поздрави!(yes)
iskam da pitam nqkoi moje li da mi kaje ot kude da si izteglq flashplayer za6toto ot saita na flash ne go raz4ita teglih vsi4ki versii i ot nqkuv drug sait go izteglih i mi izpisa copired ili ne6to takova i izleze li programa koqto da ti zvunqt otdelni hora s razli4ni pesni za6toto prednata be6e smurt blagodar qpredvaritelno
-
http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/per-contact-ringtones/
[Quote]дали браузера на ейчд има функция като но н900 за грабване и преместване на предмет[/Quote]
Не ти разбирам въпроса. Моля те - поясни какво имаш предвид.
:|
Не ти разбирам въпроса. Моля те - поясни какво имаш предвид.
:|