N900
Re: Nokia N900
хаха всичко е нормално..в 1 4асът стана всичко ии си легнах.. :D Не знам хора..тоз gps..направо ме отказва не знам какво да правя вече..тръгваме днеска от Поморие до Несебър ии викам..я да пробвам Gps-а..пускам го ии не става..Пише.."Липсва Gps сигнал
провери хардуерни настройки"..Изглежда иска да работи само с Wi-fi илии интернет който е от оператора..за какво ми е Gps в къщи..макар ,че и в къщи чакам 100 часа..пище изчакване на сигнал.С една дума без Wi-fi нямам нищо...ако има някакъв начин помогнете..ПОмня 1 приятел преди 1 година имаше Н96 и пускаше някой път Гпс-а..той много не разбира от телефони..но каза,че не му взимало пари..не знам..
провери хардуерни настройки"..Изглежда иска да работи само с Wi-fi илии интернет който е от оператора..за какво ми е Gps в къщи..макар ,че и в къщи чакам 100 часа..пище изчакване на сигнал.С една дума без Wi-fi нямам нищо...ако има някакъв начин помогнете..ПОмня 1 приятел преди 1 година имаше Н96 и пускаше някой път Гпс-а..той много не разбира от телефони..но каза,че не му взимало пари..не знам..
Да разбирам ли,че ще очакваме N900 да върви под операционна система Андорид? :D
Ако някой има решение на въпроса ми долу ще съм благодарен
Ако имаш възможност защо не пробваш да пуснеш през GPRS нет и тогава да пробваш дали ти хваща gps-a?
Друга идея - все пак гпс-чипа на Н900 не е от най-новите- пробвай да ти намери гпс сигнал преди да си тръгнал нанякъде с колата - т.е. стой на едно място и на открито небе докато "захапе"...
:)
Весели празници на всички!!!(beer)
Друга идея - все пак гпс-чипа на Н900 не е от най-новите- пробвай да ти намери гпс сигнал преди да си тръгнал нанякъде с колата - т.е. стой на едно място и на открито небе докато "захапе"...
:)
Весели празници на всички!!!(beer)
А..да през Gprs да пробвамм..кой знае колко пари ще ме одруса :D вие имате ли GPS без wi-fi и gprs?
По принцип може и без интернет, но трябва да почакаш понякога и ~20мин.
Тарифирането е според вида услуга която ползваш, мин. кол. за тарифиране. Едва ли би изхабил повече от няколко KB.
Тарифирането е според вида услуга която ползваш, мин. кол. за тарифиране. Едва ли би изхабил повече от няколко KB.
Да..иначе някак си..тъпо е да имаме гпс..и задължително да е с интернет..пък през GPRS не знам колко пари ще е..може би ще тествам 1 път..ще проверя сметката след това и ще знам долу горе..Аз като бях в гърция на почивка и те там са мнооооооооооого зле спрямо wi-fi..и си пуснах интернет през оператора ..верно във роуминг ама все пак имам само от итнернет 30 лева хах..само скайп пусках :D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Ти до сега GPS-сигнал намира ли въобще??
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Settings - Location - GPS - Enable ---- човка имаш ли?
Да имам,в къщи от wi-fi като съм вързан си върви gps-a..бавно..но все пак работи..макар,че постоянно изписва "изчакване на сигнал"..а на моменти и да съм си пвоверил хардуерните настройки на gps хаха(нямам идея къде се проверяват иначе де хах)Иначе иконка имам също..мига 1 сателит под иконата на wi-fi