N900
Re: Nokia N900
Май на никой не му върви gps-a без gprs и wi-fi нормално и както попринцип трябва да е с хубав сигнал:)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Излез утре на открито и изчакай 2-3мин.и ще ти намери сигнала. Ако искаш моментално да се свърже,си включи GPRS...ще ти вземе не повече от 0.05-0.10ст. само до като се локализира.
[Quote]
Наличността и прецизността на услугите за GPS ориентиране зависят от безжичните мрежи и сателитните системи. Услугите могат да не функционират навсякъде и по всяко време. Никога не разчитайте само на GPS продукти за особено важни комуникации, например при аварии и спешни случаи.
A-GPS е мрежово зависима функция и за използването й може да се изисква абонамент или план за пренос на данни. Това може да ви струва допълнителни разходи.[/Quote]
[Quote]
GPS:
Освен невероятно добър браузър, Nokia N900 разполага и с вграден A-GPS, който се справя доста добре със задачата си. При студен старт са му нужни между 20 и 40 секунди, за да засече местоположението ви, като скоростта зависи доста от метеорологичните условия и до колко високи сгради се намирате. Топлият старт обаче е почти моментален и става за около 4-5 секунди при всякакви ситуации.[/Quote]
[Quote]
Наличността и прецизността на услугите за GPS ориентиране зависят от безжичните мрежи и сателитните системи. Услугите могат да не функционират навсякъде и по всяко време. Никога не разчитайте само на GPS продукти за особено важни комуникации, например при аварии и спешни случаи.
A-GPS е мрежово зависима функция и за използването й може да се изисква абонамент или план за пренос на данни. Това може да ви струва допълнителни разходи.[/Quote]
[Quote]
GPS:
Освен невероятно добър браузър, Nokia N900 разполага и с вграден A-GPS, който се справя доста добре със задачата си. При студен старт са му нужни между 20 и 40 секунди, за да засече местоположението ви, като скоростта зависи доста от метеорологичните условия и до колко високи сгради се намирате. Топлият старт обаче е почти моментален и става за около 4-5 секунди при всякакви ситуации.[/Quote]
Мерси,ще опитам пак :D Днеска бях от Поморие..до Несебър с включен Gps..и за 15-20 мин не тръгна..вече като влязох в Нс..в движение намираше някакви wi-fi..ноо то ясно,че само до като дам рефреш и съм избягал от тях хаха..не знам..в краен случей с Gprs-a ще бъде:)
Лол..аз на студен старт от 2 мин съм съгласен хах:)))на пътят съм..няма сгради около мен,не валеше..променлива облачност беше:)
Междудругото:P сега бях на 1-та тераса(където не хващам свободен wi-fi(без парола) ) и след 7-8 мин някъде зацепи Gps-а хаха но не го тествах..зададох 1 улица де но не почна мъжкият глас да навигира..може би защото не съм в движение:P
ИНсталирах си Mirror..трябват ли някакви драйвари за предната камера нещо или за миррор?Понеже сега го пуснах ии качеството беше не ужас аамии уууужаас..ПОчти черен екран!хах "image quality depends on hardwere and firmwere version" това се появява за 2 секунди като включа програмката :)
Както и да е Мирор не е важен:p Инсталирах Tweak Flash plugin ..искам да гледам клипове в Vbov7..инсталирах го но все още не става..чета сега из форуми да видим:)) но ако знаете как става няма да откажа помощ..1 файл бях дръпнал също libflashplayer10_0.so ама...нз дали е нужен и как да се инсталира
-
Друго не трябва да се инсталира!!!
Хм,щом не трябва друго..защо като пусна някой клип изписва"...трябва да имате инсталиран Флаш плеър"..някакви настройки правят ли се тогава на Tweak Flash от някъде?
-
На скрийншот-а не виждаш ли какво трябва да направиш?