N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia N900
[Quote]Преди няколко седмици инсталирах някаква щуротия която после махнах, но от нея ми се появи стрелка като на мишка която ту се появява, ту изчезва. Имате ли някакви идеи как да я махна за постоянно :)? Мерси. [/Quote]
Много не ти разбрах въпроса,но му върни първоначалните настройки - Setting - натискаш горе в средата бар-менюто и след това - Restore original settings (код: 12345)
Много не ти разбрах въпроса,но му върни първоначалните настройки - Setting - натискаш горе в средата бар-менюто и след това - Restore original settings (код: 12345)
Един курсор/стрелка непрекъснато ми следва пръста. Това до каква степен възстановява настройките? Това по скоро ми прилича на "гадна програма" отколкото до настройки! Само дано не се наложи да възстановявам всички настройки после :).
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
странно нещо се получи върнах му фабричните настройки на нокиа от главното меню и след около 10 мин. натискам setting от главното меню и автоматично ме връща в началният екран на декстопа същото е с app.manager,phone,contacts повреда в хардуера ли е това
-
Не е хардуерн,а софтуерн. Ето: http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update избираш N900 модел,сваляш.. инсталираш след това на компютъра и свързваш телефона с usb кабела(pc suite) и си преинсталираш(reinstal). Също така може и с Nokia Ovi Suite да го преинсталираш софтуера.
-
мерси за изчерпателният отговор но аз съм с последният ъбдейт на нокиа 1,3 не трябва ли първо да изтрия наличният ъбдейт и после да преинсталирам и последен въпрос случвало ли ти се е да ти изпише надпис your custom kernel setting is not loaded това се случи след като се опитах да инсталирам някакви приложения които беше дръпнал тел.но мисля че нямаше нито едно свързано с кернела затова опитах да върна фабричните настройки на тел.от главното меню както по горе пишеш това е равносилно на ресет но ефекта не беше голям пак се появи същия надпис your custom kernel setting is not loaded дай някакъв съвет
-
иначе тел.работи смс обаждания няма проблем
-
Linux kernel инсталирал ли си? Деинсталира ли kernel-а от иконата в менюто!? Затова ти прави този проблем и ти дава грешка. Ако не може да го деинсталираш,единственото което може да направиш е флаш.
-
със линукс кернел паур съм проблема е че преди 10 мин.почна да отваря безпричинно приложения, търси wi-fi екрана гасне после пак се активира с 2 думи тел.е на автопилот много добре си описал как се прави рефлаш но ако ти е удобно дай някакъв скайп че не мога да се справа сам не знам но вече почвам да се съмнявам че съм взел фабрично повреден софтуер
-
мерси човек най -накрая след много опити успях да го рефлашна благодарение на поста който си го качил по горе днес ако имам запас от нерви ще пробвам да кача навигация
-
Това е добре,че си се справил.(yes);) Навигацията няма да имаш проблем да я инсталираш по описиния начин който съм дал по нагоре.