N900
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
-
Re: Nokia N900 питане за opera mobile 11
[Quote]You can install Meego on Nokia N900 and get it updated whenever you want. So Nokia is supporting Nokia N900 for years too! [/Quote]
Re: Nokia N900
Чудно ми е дали подкарва flash player 10.1 и дали могат да се гледат клипчета от v-box?И въобще каква операционна система може да му се сложи и да си работи с нея пълноценно?
-
Официално Flash e version 9.4, но чрез Tweak Flash приложение може да заблудиш уеб-сървара,който дефакто ти го преобразува на 10.1 и така може да ти отваря клипчета в v-box.
С Maemo5 работи най-добре и фукционално. Може и Android да му се сложи,но някои функции не работят и най-вече не може да се провеждат разговори,с една дума да си мислиш,че има ОС Анадроид. :)
С Maemo5 работи най-добре и фукционално. Може и Android да му се сложи,но някои функции не работят и най-вече не може да се провеждат разговори,с една дума да си мислиш,че има ОС Анадроид. :)
-
[B]Tv Player for Nokia N900 [/B]
Българските канали са следните: BTV,Nova TV,The Voice,Hip Hop Tv,Fen Tv,Planeta и Tv7.
Инсталация:
1. Отваряте X Terminal-а и инсталирате Qt Web Runtime ( qtwrt )
цитат:
[Quote]apt-get install qtwrt[/Quote]
Трябва да ви е пуснат каталога - Extras-Devel.
2. Инсталирате tv player от този адрес http://www.demludi.com/?dl_id=122
3. Tрябва да имате и ogg suport и extra decoder suport също !
Българските канали са следните: BTV,Nova TV,The Voice,Hip Hop Tv,Fen Tv,Planeta и Tv7.
Инсталация:
1. Отваряте X Terminal-а и инсталирате Qt Web Runtime ( qtwrt )
цитат:
[Quote]apt-get install qtwrt[/Quote]
Трябва да ви е пуснат каталога - Extras-Devel.
2. Инсталирате tv player от този адрес http://www.demludi.com/?dl_id=122
3. Tрябва да имате и ogg suport и extra decoder suport също !
-
[Quote] от 24.1.10г.
Nokia направи напълно безплатна както пешеходната, така и автомобилната гласова навигация с Ovi Maps (сега така се казва GPS-а в телефоните на Нокия). Картите могат да бъдат заредени както през мобилната мрежа или Wi-Fi, така и през компютър за всички, които искат да спестят пари от трафик на данни. Така навигацията с Nokia става по-изгодна от навигацията с Google, която изисква постоянна връзка с интернет за изтегляне на карти. Освен навигацията, Nokia прави безплатни и пътеводителите на Lonely Planet и Michelin, които могат да се разгледат направо в Ovi Maps. Новата версия на приложението вече е достъпна за около 10 устройства, включително и Nokia 5800, но постепенно ще бъдат добавени и други - например потребителите на N97 ще могат да се възползват от безплатната екстра от 28 януари, когато тя ще бъде пусната като част от нов софтуерен ъпдейт. Очаква се скоро и версия за Nokia N900. От март приложението ще е интегрирано във всички нови телефони на Nokia с GPS приемник, като в същото време ще бъдат предварително инсталирани и местни карти.[/Quote]
Това очакване скоро и за N900,май няма да има въобще. Това най-много ме дразни,че няма БГ глас за N900! :(
Nokia направи напълно безплатна както пешеходната, така и автомобилната гласова навигация с Ovi Maps (сега така се казва GPS-а в телефоните на Нокия). Картите могат да бъдат заредени както през мобилната мрежа или Wi-Fi, така и през компютър за всички, които искат да спестят пари от трафик на данни. Така навигацията с Nokia става по-изгодна от навигацията с Google, която изисква постоянна връзка с интернет за изтегляне на карти. Освен навигацията, Nokia прави безплатни и пътеводителите на Lonely Planet и Michelin, които могат да се разгледат направо в Ovi Maps. Новата версия на приложението вече е достъпна за около 10 устройства, включително и Nokia 5800, но постепенно ще бъдат добавени и други - например потребителите на N97 ще могат да се възползват от безплатната екстра от 28 януари, когато тя ще бъде пусната като част от нов софтуерен ъпдейт. Очаква се скоро и версия за Nokia N900. От март приложението ще е интегрирано във всички нови телефони на Nokia с GPS приемник, като в същото време ще бъдат предварително инсталирани и местни карти.[/Quote]
Това очакване скоро и за N900,май няма да има въобще. Това най-много ме дразни,че няма БГ глас за N900! :(
Тъй като си загубих слушалките съм се решил да си купя нови. Дайте предложения, какви слушалки ще ми вадят най - добър звук?
-
http://nokia-n900.com/store/stereo-earphones-for-n900-free-shipping/
Тия оригиналните са ми неудобни на ушите. Мисля да взема блутут слушалка. Някой, някакви впечатления от тези джаджи? Не съм си играл с такова нещо, но ще ми е по - удобно. Телефона ще мога да си го държа в чантата да не ми издува джобовете..
здравейте,има следния проблем - от доста време не съм си отварял каталозите с приложенията(може би 5-6 месеца) и на скоро отварям за да видя какво ново и интересно има и установявам, че вместо стотиците приложения които имах сега са само 5 и освен това ми изписва че списъкът с приложения е обновен и част от списъците са недостъпни. някой има ли подобен проблем,на какво се дължи и как да го преодолея? :(((
благодаря предварително за помощта
ако има подобен въпрос и отговор се извинявам, не успях да прегледам всичките 2000 мнения по темата...
благодаря предварително за помощта
ако има подобен въпрос и отговор се извинявам, не успях да прегледам всичките 2000 мнения по темата...