N900
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
Re: Nokia N900 питане за opera mobile 11
Има един пакет казва се easydebian можеш да го инсталираш чрез app.manager пробвай с него за стрейма на тв.канали за убунто ето ти един линк работи бавно но все пак са портнали убунто http://talk.maemo.org/showthread.php?t=43621 За skype още не съм чул някой да намери алтернатива за пращане на файлове можеш да копиращ линкове и съответно да ги постнеш чрез опцията за мишка на нашият тел.
Мисля да го рефлашна днес. Как ставаше запазването на контактите, така че като го рефлашна да са ми пълния брой контактите (whistle)
-
В интерес на истината аз винаги като го рефлашвам е заедно с карата не съм забелязал някаква липса но ти можеш да си изкараш картата и тогава да го рефлашнеш за всеки случай или първо да синхронизираш контактите си чрез ovi suit и след това да си направиш една проверка не те съветвам да си правиш backup защото при мен след това се получи дублиране на дати имена и т.н. става дума като го преинсталираш през ovi suit
Аз като го рефлашнах първия(и единствен) път ми се изтри абс. всичко, все едно сега го копувам :D Значи ако махна СИМ картата, няма как да ми се изтрият контактите така ли?
-
Предполагам да
Има ли вариант за тази втората камера, при разговор да ме виждат?
loseyourselff, благодаря за съвета. Само, че да знаеш случайно в какъв формат е необходимо да се форматира мемори картата преди да кача върху нея easy debian ?
-
[Quote]loseyourselff, благодаря за съвета. Само, че да знаеш случайно в какъв формат е необходимо да се форматира мемори картата преди да кача върху нея easy debian ? [/Quote]
По принцип като поставиш картата и стартираш тел.и отвориш app.manager той автоматично те пита дали да форматира картата.Признавам си не съм запознат точно в какъв формат форматира картата но като кажеш формат се сещам за тотално изтриване на всичка инф. в тел.това е все едно като да форматираш някое pc.Относно за easy debian можеш да го инсталираш и в тел.но не в gb за приложения а в my docs(27gb).Също ти трябва и много добра връзка за нета тъй-като смъкваш около 2 и нещо gb.Инсталацията е разделена на 2 части първата смъкваш един вид пряк път към файловете а втората е от менюто се кликаше върху иконата на debian image installer или някоя друга не помня точно коя беше но задължително се стартира от менюто.
Eто ти и wiki page
http://wiki.maemo.org/Easy_Debian
По принцип като поставиш картата и стартираш тел.и отвориш app.manager той автоматично те пита дали да форматира картата.Признавам си не съм запознат точно в какъв формат форматира картата но като кажеш формат се сещам за тотално изтриване на всичка инф. в тел.това е все едно като да форматираш някое pc.Относно за easy debian можеш да го инсталираш и в тел.но не в gb за приложения а в my docs(27gb).Също ти трябва и много добра връзка за нета тъй-като смъкваш около 2 и нещо gb.Инсталацията е разделена на 2 части първата смъкваш един вид пряк път към файловете а втората е от менюто се кликаше върху иконата на debian image installer или някоя друга не помня точно коя беше но задължително се стартира от менюто.
Eто ти и wiki page
http://wiki.maemo.org/Easy_Debian
-
Исках да кажа file manager
Здравейте обмислям покупката на въпросния модел. До колкото разбрах има някаква навигация за България, но не ми стана ясно използваема ли е ? Колко е подробна ? Другото което ме интересува е има ли приложение за Маемо от рода на Shazaam ?