N900
Re: Nokia N900
Така е, но предлага повече възможности и удобство при работа сякаш.Въобще, според мен е голяма работа че върви де.:D
Как бихте коментирали следния цитат от статиятата отразяваща снощната среща в Лондон посветена на N900. На нея са присъствали и хора от маркетинг екипа на Maemo. Те са разкрили някои интересни детайли за бъдещите планове на компанията, свързани с платформата и Symbian.
"Nokia N900 е свързващото звено, засега насочено главно към ентусиасти и автори на софтуер"
"Nokia N900 е свързващото звено, засега насочено главно към ентусиасти и автори на софтуер"
просто масовите потребителски устройства ще излязат догодина, n900 е просто подготовка за тях. размерите, клавиатурата и работата в хоризонтален режим със сигурност няма да се харесат на повечето хора.
има нещо вярно че n900 е по-скоро таблет с добавен телефон, отколкото телефон. лично аз нямам проблем с това, но мога да си представя че повечето, които искат "нещо като iphone" няма да го харесат.
n900 винаги е бил нишов модел, тагретиран към точно определен група техно ентусиасти и автори на софтуер, които да подготвят идването на масовите модели догодина.
има нещо вярно че n900 е по-скоро таблет с добавен телефон, отколкото телефон. лично аз нямам проблем с това, но мога да си представя че повечето, които искат "нещо като iphone" няма да го харесат.
n900 винаги е бил нишов модел, тагретиран към точно определен група техно ентусиасти и автори на софтуер, които да подготвят идването на масовите модели догодина.
-
- Регистриран: 02 ное 2009, 16:06
Какво напраиха тея хора навсякаде го има вече ОСВЕН в България. :(angry):X:X:X
Някой да има инфо. кога ще пристига???
Някой да има инфо. кога ще пристига???
http://www.themaemo.com/n900-handy-keyboard-shortcuts/
Доста полезна информация.Остава само да дойде телефона :|
Доста полезна информация.Остава само да дойде телефона :|
Изглежда търсенето на телефона е голямо и неможе да стигне до нас.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Ето го и за желаешите кирилица ;) - руски фърмуер официално от днес
в германия го има и е 500 евро мисля че тука ще го пуснат на по висока цена
Тука ще е 400Евро, защото Българите са по-беднички ;)(coffee)
А за социално слабите, но желаещи телефона, ще бъде на цена от 100Евро :D
А за социално слабите, но желаещи телефона, ще бъде на цена от 100Евро :D