N900
Re: Nokia N900
за изпращане на файлове може да се инсталира това
http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/petrovich/
http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/petrovich/
Отново не мога да разбера защо трябва човек да дава над 1000 лв за един телефон,който не може да праща дори файлове по блутут,а трябва да се инсталира допълнително приложение.Положението е същото като при HTC Hero.
За момента разпитвам за телефона и все още не съм решил дали да го взема. Такива елементарни работи ме спират да го взема.
За момента разпитвам за телефона и все още не съм решил дали да го взема. Такива елементарни работи ме спират да го взема.
за мен това е основното му предимство - напълно отворена платформа, към която без проблем може да се добави липсващото. за радиото също нямаше приложение, но хората го написаха още преди да се продажба n900.
Ехх, като си спомня как се оплаквахте всички като ви каже някой, че за липсата на видео запис в айФоун има решение под формата на програмка, направо ми настъхват космите на левият пръст на дясният крак.
искам да споделя че съм изключително доволен от Нокията. Всичко е на ниво и наистина - отворена платформа е и точно за това има всичко. Днес с помощта на приятели от forum.pocketbulgaria.com успях да подкарам субтитри на кирилица. И се чувствам горд (yes)
сам че там никой не ти позволява легално да го правиш, а преди няколко дена видяхме колко е смешно легалното решение.
за разлика от останалите смартфони, n900 е джобен компютър в истинския смисъл на думата с всички свързани с това плюсове и минуси.
за разлика от останалите смартфони, n900 е джобен компютър в истинския смисъл на думата с всички свързани с това плюсове и минуси.
Да, телефонът е супер. Мислих да си взема него. Кое ме спря? Резистивният и малък дисплей. Да, малък, защото е много по-удобно да браузваш и да гледаш филми на 4.3". Ето това го отдалечава от думата "компютър". И, моля те, не се излагай. Изглежда смешно да обиняваш някой хора във върло фенство и привързаност към Епъл, но в същото време да си се хванал здраво за Нокиа.
1 500лв. да пише на e-mail: [email protected]
Нов черен свободен....
Нов черен свободен....
Айде някой да каже нещо за телефона в подробности ... Иначе кой и защо бихте ми препоръчали измежду : Nokia N900, Nokia N97, HTC HD2, Apple 3gs ?
iPhone 3GS: Освен бърз броусър, бързо UI и перфектен тъч не го ли унлокнеш друго няма.
N97: Нямам впечатления но не съм срещнал един потребител да е доволен от този тел!
HTC HD2: Перфектен ... но само ако беше с Андроид или Маемо и с поне три пъти по-голяма батерия!
В крайна сметка бих ти препоръчал това което аз се глася да взема в момента: N900! Но нямам преки впечатления и мога да се позова единственно на мнения по форуми. Което всъщност и ти сам можеш да направиш :)
N97: Нямам впечатления но не съм срещнал един потребител да е доволен от този тел!
HTC HD2: Перфектен ... но само ако беше с Андроид или Маемо и с поне три пъти по-голяма батерия!
В крайна сметка бих ти препоръчал това което аз се глася да взема в момента: N900! Но нямам преки впечатления и мога да се позова единственно на мнения по форуми. Което всъщност и ти сам можеш да направиш :)