N900
-
- Регистриран: 23 мар 2008, 17:17
Re: Nokia N900
Здр, Copperfield !
Отдавна наблюдавам форума по тази тема и съм възхитен от мнението ти ! И моето е такова ! Весела Нова 2010 !
Отдавна наблюдавам форума по тази тема и съм възхитен от мнението ти ! И моето е такова ! Весела Нова 2010 !
Поиграх си малко с телефона днес и общо взето съм разочарован. Тухла четворка, сравнително малък екран, Заби на 2 пъти, докато отварях интернет страници с рестарт по 2 минути. Не споделям телешкия възторг и към Мемо- все едно линъкс за телефон, супер неудобен и ангажиращ софтуер да търсиш приложения. Ябълката 3гс е класа над нокията.
Вградения броусър е куц да но не забравяй че съществува Опера ;) Maemo 5 е ОС със отворен код което за запознатите трябва да говори достатъчно за предимствата и, и тя ще става само по-популярна но всичко с времето си! Колкото до предназначението на N900 то това е тел главно за програмисти като целта е да доразвият ОС а не да се кефят на нея! Поне не все още ;) Колкото за ябълката запознатите знаят, незапознатите говорят :)
Дисплеят е 3.5" и сравнен с новите предложения на пазара наистина е малък. За мен 3.5" са достатъчни, за някои хора не са. И btw казва се браузър, не броусер.
Хаххаха ;))). Броусери и унлоквания разни... в кви филми сте бе хора ?
В случая става въпрос за телефон. HD2 e 4.3 инча и е на ръба да стане неудобен при разговори поради големината си! Думата "браузър" е чуждица в българският език която я няма офицялно в тълковния речник! Така че ще си я пиша както си искам :P Но всички разбраха какво имах в предвид като я написах по този начин, даже и ти. Разбраха също и че обичаш да показваш колко много разбираш даже и когато не разбираш :D
П.П. Но "браузър" наистина звучи по-добре и е буквалния звуков превод на думата така че приемам забележката. Стига да е с чисто образователен характер :)
П.П. Но "браузър" наистина звучи по-добре и е буквалния звуков превод на думата така че приемам забележката. Стига да е с чисто образователен характер :)
Всъщност, HD2 не е неудобен за ползване, дори напротив. Да не говорим колко по-удобно е с този 4,3 инчов КАПАЦИТИВЕН дисплей! Това е най-големият му плюс. При тази Нокиа, ако ще и да има най-уникалният браузър, дисплеят го проваля.
П.С.
Да, дисплеят е 3,5 инча.
П.С.
Да, дисплеят е 3,5 инча.
Извинявам се, останал съм с впечатлението че става въпрос за samsung i8910 (пиша и в другия форум). Иначе оплакванията на потребители на HD2 са че е неудобен за боравене с една ръка!