N900
Re: Nokia N900
[Quote]aam samo da pitam ot kude moga da si opravq rezoluciqta na kamerata [/Quote]
Отвори капачето на камерата- на дисплея в дясно долу ще видиш икона "ключ" - като я натиснеш ти се появява ново подменю - долу вдясно - "разделителна способност". От това подменю можеш да сменяш резолюцията - сега са повече възможностите ( преди бяха само 2 резолюции).
[Quote]i prez skype mogat li da se izpra6tat failove ??? [/Quote]
Никъде не намерих информация за такава възможност - не е ясно дали може или не може. Пробвай сама - разгледай менюто, когато си в Скайп-а.
Поздрави.;)
Отвори капачето на камерата- на дисплея в дясно долу ще видиш икона "ключ" - като я натиснеш ти се появява ново подменю - долу вдясно - "разделителна способност". От това подменю можеш да сменяш резолюцията - сега са повече възможностите ( преди бяха само 2 резолюции).
[Quote]i prez skype mogat li da se izpra6tat failove ??? [/Quote]
Никъде не намерих информация за такава възможност - не е ясно дали може или не може. Пробвай сама - разгледай менюто, когато си в Скайп-а.
Поздрави.;)
@protector:
"......moje da pravi vsichko."
А пилешка супичка прави ли :D(coffee)
------------
Едит:
Гледах филм преди доста време :D:D:D
Май правиха реклама на телефон, но .......
Човека разговаряше с някого и по време на разговора "човръкна" телефона и му изпрати снимка (и това докато говори с него).
Тои я видя, отвори я и продължи ха коментарите :D
Това възможно ли е ;)
Може N900 да го може (yes)(coffee)
"......moje da pravi vsichko."
А пилешка супичка прави ли :D(coffee)
------------
Едит:
Гледах филм преди доста време :D:D:D
Май правиха реклама на телефон, но .......
Човека разговаряше с някого и по време на разговора "човръкна" телефона и му изпрати снимка (и това докато говори с него).
Това възможно ли е ;)
Може N900 да го може (yes)(coffee)
[Quote]Едит:
...Човека разговаряше с някого и по време на разговора "човръкна" телефона и му изпрати снимка (и това докато говори с него).
Това възможно ли е ;)
Може N900 да го може (yes)(coffee)[/Quote]
На мен ми се вижда напълно възможно - телефонен разговор, в същото време и достъп до Интернет, изпращане на файл - по каквото си представиш - поща, шерване, изпращане до сървър и т.н.
Та според мен е възможно - нали точно за такава многозадачна работа говорим (multitasking).
:D (beer)
ПП: пилешка супа не може да прави - не му се "затопля" толкова батерията по време на използване - не става за котлон. :D:D:D
...Човека разговаряше с някого и по време на разговора "човръкна" телефона и му изпрати снимка (и това докато говори с него).
Това възможно ли е ;)
Може N900 да го може (yes)(coffee)[/Quote]
На мен ми се вижда напълно възможно - телефонен разговор, в същото време и достъп до Интернет, изпращане на файл - по каквото си представиш - поща, шерване, изпращане до сървър и т.н.
Та според мен е възможно - нали точно за такава многозадачна работа говорим (multitasking).
:D (beer)
ПП: пилешка супа не може да прави - не му се "затопля" толкова батерията по време на използване - не става за котлон. :D:D:D
[Quote]Can I send files via Skype on the Nokia N900?
No, at the moment this Skype feature is not supported.[/Quote]
Миленче - това намерих в сайта на Скайп. Ако съм разбрал правилно - работи се в тази насока. ;)
Поздрави.
No, at the moment this Skype feature is not supported.[/Quote]
Миленче - това намерих в сайта на Скайп. Ако съм разбрал правилно - работи се в тази насока. ;)
Поздрави.
Даже дъртата ми 6630 го може тоя номер :)
nqkoi moje li da kaje zashto netrugvat igrite:wargus,quake3,abuse i albion?
интересен коментар за следващия телефон с maemo/meego от човек, който работи за nokia и има достъп до прототипи
[Quote]N900 looses in many ways in over all design. keyboard, screen, camera, speed and even browsing.
I guess that's all I can say :)[/Quote]
[Quote]N900 looses in many ways in over all design. keyboard, screen, camera, speed and even browsing.
I guess that's all I can say :)[/Quote]
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
И какво губи...,нещо не мога да схвана!?:|
означава че следващия модел го превъзхожда в изброеното
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Е нормално.. :) то всеки по-нов модел трябва да има напредък в повечето аспекти...!!