N900
Re: Nokia N900
blagodarq jorjino , podkarah i subtitrite , telefona (ako moje taka da se nare4e) e naistina unikalen, mnogo s1m dovolen 4e si go vzeh :)
Някой мяркал ли е приложение телефонен секретар или нещо от сорта ?
Относно субтитрите .... незнам на какво се дължи ,но приложение за субтитри в каталозите не ми излиза ..огледах всяко приложение 1 по 1 и няма и няма :)
Относно субтитрите .... незнам на какво се дължи ,но приложение за субтитри в каталозите не ми излиза ..огледах всяко приложение 1 по 1 и няма и няма :)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]но приложение за субтитри в каталозите не ми излиза ..огледах всяко приложение 1 по 1 и няма и няма [/Quote]
http://www.my-maemo.com/software/applications.php?name=Subtitles_Support&fldAuto=1167&faq=34
http://www.my-maemo.com/software/applications.php?name=Subtitles_Support&fldAuto=1167&faq=34
Златен си :) ........ пак огледах всичко обстойно и забелязах ,че на каталога Extra-devel , реда на който има Distribution е празно , написах Fremantle и приложението се появи в каталога. Настроих всичко както сте описали и всичко тръгна ,вече има субс ...хепи хепииии :)
Много яки кошници сме си взели :) :) :) :) :)
Ако случайно някой е мяркал телефонен секретар с опция да си запишеш поздрав .... много ми е необходим :)
И се замислям ...дали няма да измислят някое приложение да чукваш на екрана и да се заключва телефона ,че ми писна да цъкам и слайдвам някакви копченца :)
Още един път ...голямо Благодаря за съпорта :)
Много яки кошници сме си взели :) :) :) :) :)
Ако случайно някой е мяркал телефонен секретар с опция да си запишеш поздрав .... много ми е необходим :)
И се замислям ...дали няма да измислят някое приложение да чукваш на екрана и да се заключва телефона ,че ми писна да цъкам и слайдвам някакви копченца :)
Още един път ...голямо Благодаря за съпорта :)
-
[Quote]Ако случайно някой е мяркал телефонен секретар с опция да си запишеш поздрав .... [/Quote]
Аз го бях свалял,но забравих как се казваше... ще се сетя и ще ти пиша.
Аз го бях свалял,но забравих как се казваше... ще се сетя и ще ти пиша.
И аз мн благодаря за линка за субтитрите (yes)(yes):) а случайно някои да ми препоръча някой конвертор за (.avi) или (.mpeg) че си свалям едни клипчета и филми ама са или (.flv) или някой друг скапан формат.. :(
Format Factory
Абсолютно безплатна и много добра.
Абсолютно безплатна и много добра.
-
[Quote]Format Factory
Абсолютно безплатна и много добра. [/Quote]
http://zamunda.net/browse.php?search=Format%20Factory&cat=0&incldead=1&sort=8&type=desc
Абсолютно безплатна и много добра. [/Quote]
http://zamunda.net/browse.php?search=Format%20Factory&cat=0&incldead=1&sort=8&type=desc
-
[Quote]И се замислям ...дали няма да измислят някое приложение да чукваш на екрана и да се заключва телефона ,че ми писна да цъкам и слайдвам някакви копченца
[/Quote]
Не съм срещал точно такава програма за заключване,но става и с копчето за изключване и включване на телефона като го натиснеш,с/д това чукаш на дисплея да се заключи,и в обратния ред е пак,само,че е с плъзгач на дясно за отключване.
[/Quote]
Не съм срещал точно такава програма за заключване,но става и с копчето за изключване и включване на телефона като го натиснеш,с/д това чукаш на дисплея да се заключи,и в обратния ред е пак,само,че е с плъзгач на дясно за отключване.
[Quote]дали няма да измислят някое приложение да чукваш на екрана и да се заключва телефона ,че ми писна да цъкам и слайдвам някакви копченца[/Quote]
Здравей!
Засега има 2 начина за заключване-отключване:
1) Със слайд бутона, намиращ се отдясно;
2) Натискаш 2 пъти закратко бутона за изключване на телефона за заключване, а за отключване - натискаш го веднъж и после ползваш салайда на дисплея.
Ще е полезно наистина да се направи такава програма за отключване/заключване от екрана само.
ПП: качих си Format Factory - в момента конвертирам 1 филм. Направи ми впечатление, че няма "custom settings" за резолюцията на конвертирания файл. В момента конвертирам на 720х480. Някой да змае дали може да се въведе формат 800х480?
Поздрави. :D
Здравей!
Засега има 2 начина за заключване-отключване:
1) Със слайд бутона, намиращ се отдясно;
2) Натискаш 2 пъти закратко бутона за изключване на телефона за заключване, а за отключване - натискаш го веднъж и после ползваш салайда на дисплея.
Ще е полезно наистина да се направи такава програма за отключване/заключване от екрана само.
ПП: качих си Format Factory - в момента конвертирам 1 филм. Направи ми впечатление, че няма "custom settings" за резолюцията на конвертирания файл. В момента конвертирам на 720х480. Някой да змае дали може да се въведе формат 800х480?
Поздрави. :D