N900
Re: Nokia N900
както писах вече, за досегашните таблети имаше ъпдейти до новите версии на maemo. изключение беше първия заради по-слабия хардуер, но тогава под натиска на потребителите, nokia пусна и за него hacker edition комбиниращ части от новия софтуер със стария
за емулатор на s60 не съм чувал
за емулатор на s60 не съм чувал
нещо уникално,светлинни години пред конкуренцията,след 3-4 месеца си го взимам.браво на нокия,пак са едни гърди пред другите,само да видим цената.иначе съм съгласен,око да види ръка да пипне,наи-добрата и истинска престава се добива тогава
На клиповете забелязвам леки бъгове, надявам се след тестовите бройки нещата да са подобрени.
Интересно още при първия iPhone на първия клип такива бъгове нямаше.
Явно Apple си изпипват нещата до край преди да пуснат нещо в медийното пространство.
Интересно още при първия iPhone на първия клип такива бъгове нямаше.
Явно Apple си изпипват нещата до край преди да пуснат нещо в медийното пространство.
Ima li tvoi post v koito ne se spomenava Apple ?!
Да. Много дразни с този Ейпъл навсякъде.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Е да, но принципно е прав.
Аз вярвам "по принцип" на Елдар, а не на някъв фанатик на тема ябълки и поклонници САМО и единствено на това което държат в джоба си.....
А Елдар го каза кратко и ясно - "Най доброто устройство което е държал някота връцете си"..
така че ай стига с принци и безпринци.
А Елдар го каза кратко и ясно - "Най доброто устройство което е държал някота връцете си"..
така че ай стига с принци и безпринци.
И пак, дори първият iPhone нямаше лагове и забивания. Аз вярвам на очите си, не на Елдар или на когото било. И, само да спомена, че ползвам Maemo от две години.
И къде видяхте забивания и лагове в н900?