N900
Re: Nokia N900
Съгласен съм sharkybg.
Да сте откривали напоследък някоя хубава или полезна програма?
Да сте откривали напоследък някоя хубава или полезна програма?
Последно сложих една програмка да ти показва нивото на сигнала при Wi-fi ...... не се сещам точно как се казваше .... зарежда се до батерията и се включва само когато си закачил към wi-fi ,показва нивото от 1 до 10 , но според мен не показва коректно,защото телефон ми стои на стойка на 20 см. от рутера а показва сигнал 8.
Извън темата: Като си пусна скайпа забелязвам товар на процесора, ако пробвам видео на скайпа и забива ...някой път се налага дори рестарт на телефона.
Дори и само ако пиша с някой виждам процесора че варира между 80-90% това не е нормално .... да вземат да си оправят батаците при следващия ъпдейт :)
Извън темата: Като си пусна скайпа забелязвам товар на процесора, ако пробвам видео на скайпа и забива ...някой път се налага дори рестарт на телефона.
Дори и само ако пиша с някой виждам процесора че варира между 80-90% това не е нормално .... да вземат да си оправят батаците при следващия ъпдейт :)
И аз след PR1.2 нещо не виждам интересни програми - май са се укротили и чакат меего....
sharkybg - как е нивото на Дунав? Чета доста тревожни данни...
sharkybg - как е нивото на Дунав? Чета доста тревожни данни...
Аз сега с новото ми Е52 си припомням времето със симбиана :) ... без тач екран е голяма мъка :)
Нивото го следя всеки ден,защото бачкането ми е в една сграда до кея , все още се разхождат хора по алеята до реката ..значи държим фронта :) ... на отсрещния брят в Румъния гледам,че ще имат доста грижи .... там е доста по-нисък брега.
Нивото го следя всеки ден,защото бачкането ми е в една сграда до кея , все още се разхождат хора по алеята до реката ..значи държим фронта :) ... на отсрещния брят в Румъния гледам,че ще имат доста грижи .... там е доста по-нисък брега.
:P:P:P
Оня ден и аз пипнах един Е75 и направо се учудих как сме оперирали без тъч!
Докато натисках централния клавиш по менютата си мислех, че ако гледах същата функция на Н900 - досега да съм го направил и забравил! Това е прогреса...
Аз се принудих да си купя ГПС, но не съжалявам. Върши ми много по-добра работа от която и да е ГПС програма за Н900... :)
Ако контактите ти в Н900 са въведени на латински - пробвай horizontal call.
Аз съм много доволен. След като я пуснеш за първи път - малко бавно тръгва, но после остава в невидим режим и само ако рестартираш телефона - тогава трябва пак да я пуснеш. Най-голямото достойнство на програмата е, че не ти се налага да ползваш и отваряш хардуерната клавиатура за да намериш даден контакт.
(yes)
Оня ден и аз пипнах един Е75 и направо се учудих как сме оперирали без тъч!
Докато натисках централния клавиш по менютата си мислех, че ако гледах същата функция на Н900 - досега да съм го направил и забравил! Това е прогреса...
Аз се принудих да си купя ГПС, но не съжалявам. Върши ми много по-добра работа от която и да е ГПС програма за Н900... :)
Ако контактите ти в Н900 са въведени на латински - пробвай horizontal call.
Аз съм много доволен. След като я пуснеш за първи път - малко бавно тръгва, но после остава в невидим режим и само ако рестартираш телефона - тогава трябва пак да я пуснеш. Най-голямото достойнство на програмата е, че не ти се налага да ползваш и отваряш хардуерната клавиатура за да намериш даден контакт.
(yes)
[Quote]@jorjino:
"Оня ден и аз пипнах един Е75 и направо се учудих как сме оперирали без тъч!..."[/Quote]
А стига бе :X
Как си живял (наистина) тогава :|
В такова нещастие и мъка :(
"Оня ден и аз пипнах един Е75 и направо се учудих как сме оперирали без тъч!..."[/Quote]
А стига бе :X
Как си живял (наистина) тогава :|
В такова нещастие и мъка :(
[Quote]Как си живял (наистина) тогава :|
В такова нещастие и мъка :( [/Quote]
Е, не се обиждай сега. (yes)
За разлика от повечето колеги от форума ползвали някога Симбиан, аз го харесвам и ми вършеше отлична работа!
Исках да кажа само, че има огромна разлика при телефоните без тъч и с тъч дисплей.
За съвсем кратко съм пипал Н97 мини, но нямам достатъчно впечатления.
Иначе като функционалност - аз поне съм много доволен от Симбиан.
(beer)
В такова нещастие и мъка :( [/Quote]
Е, не се обиждай сега. (yes)
За разлика от повечето колеги от форума ползвали някога Симбиан, аз го харесвам и ми вършеше отлична работа!
Исках да кажа само, че има огромна разлика при телефоните без тъч и с тъч дисплей.
За съвсем кратко съм пипал Н97 мини, но нямам достатъчно впечатления.
Иначе като функционалност - аз поне съм много доволен от Симбиан.
(beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
jorjino:
Ето ти QuickPanorama, фрий!!
http://tranz.it/load.php?id=lTKRULB2JIYikWVb577210
[Quote]СМЪРТ ЗА ОКТОПОДЪТ!!![/Quote]
[Quote]СМЪРТ ЗА ОКТОПОДЪТ!!![/Quote]
[Quote]jorjino:
[Quote]СМЪРТ ЗА ОКТОПОДЪТ!!![/Quote] [/Quote]
Аз си го ползвам фрии, от един руски сайт, но не можах да намеря линка да ти го дам тогава. Хубаво, че си го намерил.(yes)
;)
[Quote]СМЪРТ ЗА ОКТОПОДЪТ!!![/Quote] [/Quote]
Аз си го ползвам фрии, от един руски сайт, но не можах да намеря линка да ти го дам тогава. Хубаво, че си го намерил.(yes)
;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
http://www.mobilebulgaria.com/news/16523/meego-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0-android-22-%D0%B8-ios4-%D0%B2-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-javascript
(yes)
(yes)