N900
Re: Nokia N900
Телефона като замисъл е без конкуренция. НО като изпълнение от Nokia трябва много да се потрудят да оправят бъговете в софта.
Нека първо видим финалния софтуер с които ще доиде телефона и после да говорим за бъговете му.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Май Нокия с това устройство пак ще се върнат в играта .Добър Hardware и ОС която според мен има голямо бъдеще ако се работи върху нея .Както казаха това не е телефон за всеки с което Nokia рискуват,но според мен оправдано .Аз лично смятам да им помогна като си купя една бройка .
Ти досега във всяка тема за някакъв нов телефон от висок клас, който се очаква да бъде добър пишеш, че ще го купиш.. Не вярвам в последната година да си изкупил 20-30 модела.. Но все пак всичко е възможно. ;)
За момента може и да добре хардуерно, но след няколко месеца ще е много зле.
Iphone i HTC ще бъдат много напред. Цена в САЩ 649$ колкото 3 Iphone
Не си струва разликата в цената с моя N95-2
Iphone i HTC ще бъдат много напред. Цена в САЩ 649$ колкото 3 Iphone
Не си струва разликата в цената с моя N95-2
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Здравей!Кажи ми телефон за който съм писал,че ще купя и не съм.Казах само за HTC G1 и не го направих.Всички други устройства които са ми харесвали съм си ги купувал.Ако искаш да ти снимам телефоните които имам и да ги постна тук,но не виждам смисъл.
Точно htc не ги хвали в момента , как може да обурудват hero с толкова скопен процесор. Единственото което могат да сложат за сега е максимум един snapdragon , които също е поостаряла концепция вече. Що се касеа до iphone , аз лично се надявам да видя от следващото поколение arm cortex a-9 , но силно се съмнявам че ще го сложат.
[Quote]@***HTC ToUCh PrO***:
"Май Нокия с това устройство пак ще се върнат в играта .Добър Hardware и ОС която според мен има голямо бъдеще ако се работи върху нея .Както казаха това не е телефон за всеки с което Nokia рискуват,но според мен оправдано .Аз лично смятам да им помогна като си купя една бройка ."
[/Quote]
Май ще се купува и от мен ;) много нетърпеливо се "точа" за него, а N95-2 ще ми остане за 2-ри телефон :P
Телефона не е за всеки, но на тази цена всеки може да "опита" с него, пък ако му хареса (както се казва) ДОБРЕ ДОШЛО ;)
[Quote]@sunny_1b:
"Не си струва разликата в цената с моя N95-2"[/Quote]
Е как да не си струва?
Та с този можеш ли за нет да го ползваш?
Едва ли ;)
Има много предимства, но N900 е друго "поколение" :P
"Май Нокия с това устройство пак ще се върнат в играта .Добър Hardware и ОС която според мен има голямо бъдеще ако се работи върху нея .Както казаха това не е телефон за всеки с което Nokia рискуват,но според мен оправдано .Аз лично смятам да им помогна като си купя една бройка ."
[/Quote]
Май ще се купува и от мен ;) много нетърпеливо се "точа" за него, а N95-2 ще ми остане за 2-ри телефон :P
Телефона не е за всеки, но на тази цена всеки може да "опита" с него, пък ако му хареса (както се казва) ДОБРЕ ДОШЛО ;)
[Quote]@sunny_1b:
"Не си струва разликата в цената с моя N95-2"[/Quote]
Е как да не си струва?
Та с този можеш ли за нет да го ползваш?
Едва ли ;)
Има много предимства, но N900 е друго "поколение" :P
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Не ми се вярва да се появи нещо по-добро в някое устройство от Cortex A8 или Snapdragon в скоро време. Под ''скоро време'' разбирам края на 2010. Ако погледнем колко време Nokia ползваха ARM9 и АRM11... Дори да се наложи тенденция за по-бързо налагане на нов хардуер, едва ли ще е толкова скоро.
Така че N900, 3GS, Pre, Satio, OmniaHD и т.н. според мен ще са актуални още доста време.
Така че N900, 3GS, Pre, Satio, OmniaHD и т.н. според мен ще са актуални още доста време.
Който обича да си зарежда телефона по 2 пъти на ден
Със SE този проблем не съм имал
Ако телефона е по-скъп от добър лаптоп,
какъв е смисъла...
Със SE този проблем не съм имал
Ако телефона е по-скъп от добър лаптоп,
какъв е смисъла...