N91
Re: Nokia N91
Еее,1700 лв.,как можахте при положение,че навсякъде е по-евтин от N80!
има го в сайта на 2Be-http://www.2be.bg/phoneDetails.php?pageid=29&parent=19&productID=523
ха ха.то ти както си тръгнал с тези 1800лв може да си вземеш вместо тоя телефон 3200хляба а?и ще се по на далавера да знаеш.
Zdrasti,ot n91 i n80 koi e po-dobar kato cqlo,srql sam se na n91,iskam ako obi4a6 tvoeto mnenie!
abe nqkoi moje li da mi kaje telefona kak e kato funkcionalnost 6ot se pak 1300 leva sa si pari i da ne zema da se preeba ako moje nqkoi koito ima takuv ot pove4eko vreme za da moje da mi kaje sus sigurnost dali si struva mersi predvaritelno
Ами аз използвам този телефон от две седмици и засега съм много доволен, не съм имал каквито и да било проблеми с него. Неприятното е, че засега софтуера за ОS 9.1 е малко, но това ше се оправи след известно време. Дисплея и камерата по мое мнение отстъпват на N80, но пък свири по-добре. Що се отнася до това дали си струва както казваш 1300 лева са си доста пари и за тях би могъл да си вземеш някой Pocket примерно, но изборът е твой - аз избрах N91 ;)
spored men n70 e po dobro e po evtino re6enie
да N70 си е по готин и освен това е модел на годината:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ