N93
Re: Nokia N93
И аз гледах N83,но тя май няма да е с Vario обектив.При тази ситуация не зная колко ще са ефективни тези 5 megapixels.Ако погледнете сравнение между N93,N80 и K800,ще видите огромна разлика в качеството на снимките.В низходящ ред се подреждат както следва :
N93,K800,N80
За мое голямо учудване N80 прави много нискокачествени снимки:(Може би варио обектива си казва думате.Вие какво мислите по въпроса?
N93,K800,N80
За мое голямо учудване N80 прави много нискокачествени снимки:(Може би варио обектива си казва думате.Вие какво мислите по въпроса?
-
- Регистриран: 11 юни 2005, 12:12
А, дали радиото има RDS- система ?
-
- Регистриран: 04 сеп 2006, 15:39
telefona nqma greshka mnogo e dobar no ako mi go dade te za 200 leva shte vzema 10 telefona
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:43
N73 vs K800 , Nokia wins !
http://celerator.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=41710&df=19350&dflid=3
нокията прави мн по добри снимки в повечето случаи,а в останалите са добри всеки за себе си.
нокията прави мн по добри снимки в повечето случаи,а в останалите са добри всеки за себе си.
Re: N73 vs K800 , Nokia wins !
ХЕХЕХЕ .....малко повод за смях :)))))))
Я виж някои от темите !
Навсякъде се посочва,че един от проблемите на различните нокии е нереалното цветопредаване ;)
И аз искам на снимките ми небето да е синьо,но чак толкова,че все едно някой да си е изпуснал боята... ;)
Видях достатъчно снимки от двата модела и поне мога да си направя правилен извод ;)
Я виж някои от темите !
Навсякъде се посочва,че един от проблемите на различните нокии е нереалното цветопредаване ;)
И аз искам на снимките ми небето да е синьо,но чак толкова,че все едно някой да си е изпуснал боята... ;)
Видях достатъчно снимки от двата модела и поне мога да си направя правилен извод ;)
a ima li ?
iskam da vi popitam tazi nokia n93 s kakuv procesor e za6toto az ne6to ne moga da razbera pls kajete :)
Re: a ima li ?
hubu de ne dei sa karai ako trqa 200 sha go kaje6 kato ta pitam !!!
Да пада да пада, че да му се издрадваме и ние тези които не можем да отделим 1.2к за телефон!
MMda Dano da padne do kum 800lv 4e da moga da si go pozvolq ... i koga li shte e tova:)
Re: Nokia N93 PROGNOZATA MI SE SBADVA
» Отговор
Re: EISA избра Nokia N93 за мултимедиен телефон на годината
Автор: denon
Дата: 17.08.2006 21:53
Tzenata na N93 po moi prognozi shte e pod 1000lv. oshte predi Koleda.
Re: EISA избра Nokia N93 за мултимедиен телефон на годината
Автор: denon
Дата: 17.08.2006 21:53
Tzenata na N93 po moi prognozi shte e pod 1000lv. oshte predi Koleda.