N93
Re: Nokia N93 PROGNOZATA MI SE SBADVA
тя даже си е 1000 кинта :) http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/Nokia_N93.HTML просто знаеш в БГ как стоят нещата :)
Re: Nokia N93
apolon25-ti mai neznaesh kakvo iskash v deistvitelnost,nali shte she da si vzemash N73,a se ga si na N93,skoro moje da izleze i po dobar telefon i pak shte lapnesh po nego.Imash mnogo promenlivo mnenie i da ti kaja-pone tova e moe mnenie samo prikazkite ti sa golemi-nikakav telefon ot tozi rank niama da si vzemesh,samo prikazkite ti sa mnogo golemi:))))))))
izkazvane na apolon25-Тема: Re: Nokia N73
Автор: apolon25
Публикувано: 05.08.2006 07:28
определено ще си продам нокията N70
и ще събера пари за N73
Тема: Re: Nokia N93
Публикувано: 18.09.2006 17:53
Хора това е най доброто за момента
никакъв N73 само N93 и снимките които прави са невероятни изпробвах го
ако падне под 1000 лева веднага си го вземам .
Това е телефон мечта,ако някоой не го е подържал в ръцете си нищо не знае
E... chovek koito nemoje da vzima reshenia ili mai prosto samo si prikazva da se namira na prikazka.Sabudi se choveche-sanuvash.....:)))))
Публикувано: 05.08.2006 07:28
определено ще си продам нокията N70
и ще събера пари за N73
Тема: Re: Nokia N93
Публикувано: 18.09.2006 17:53
Хора това е най доброто за момента
никакъв N73 само N93 и снимките които прави са невероятни изпробвах го
ако падне под 1000 лева веднага си го вземам .
Това е телефон мечта,ако някоой не го е подържал в ръцете си нищо не знае
E... chovek koito nemoje da vzima reshenia ili mai prosto samo si prikazva da se namira na prikazka.Sabudi se choveche-sanuvash.....:)))))
e na toq telefo oba4e nqa raven!!!
абе смешник
когато излезе N73 и го пробвах бях много впечатлен от модела но N 93 дотогава го нямаше.
Та когато излезе N93 отидох да го разцъкам
признавам си много бях рпедубеден че бил много голям тежък и незнам си какво.
Първото впечетление обаче като го видях в ръката ми беше че това е нещо различно от обикновен телефон.
Това е телефон за гъзари и маняци като тебе .
нещо което най добре пасва на личноста ми.
Направен точно за мен.
Сега знам какво ще кажете нали след 2 дни ще излязат още по добри модели от N series
да така е но аз така или иначе вече съм решил да го сменя телефона си а докато излязат най новите модели и добият нормална цена това ще е лятото чак а до тогава не ми се чакаааа
искам по скоро да имам N93 обичам го този телефон хора невероятен е
когато излезе N73 и го пробвах бях много впечатлен от модела но N 93 дотогава го нямаше.
Та когато излезе N93 отидох да го разцъкам
признавам си много бях рпедубеден че бил много голям тежък и незнам си какво.
Първото впечетление обаче като го видях в ръката ми беше че това е нещо различно от обикновен телефон.
Това е телефон за гъзари и маняци като тебе .
нещо което най добре пасва на личноста ми.
Направен точно за мен.
Сега знам какво ще кажете нали след 2 дни ще излязат още по добри модели от N series
да така е но аз така или иначе вече съм решил да го сменя телефона си а докато излязат най новите модели и добият нормална цена това ще е лятото чак а до тогава не ми се чакаааа
искам по скоро да имам N93 обичам го този телефон хора невероятен е
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Our price: $699.00 (? 552.21)
вече е 1000 лева
дано и при нас да падне
http://www.cti-miami.com/Nokia-c-75-p-4.html
вече е 1000 лева
дано и при нас да падне
http://www.cti-miami.com/Nokia-c-75-p-4.html
това телефонче е просто номер 1.
за големината, какво да кажа, досега само с мънички телефони съм бил и този изобщо не ми пречи. Сниките, които прави, може да не са от фотоапарат, но ако ги изкарате на хартия и разликата е минимална - демек ако ходите някаде на екскурзия спокойно можете да не взимате фотоапарат и камера. За филмчетата който прави просто нямам коментар. особено като се пуснат на телевизора все едно от камера гледам.
филмчета се гледат перфектно, музиката се чува изключително добре ( може би най добре от всеки мобилен телефон от който съм чувал до момента )
единствения проблем е че все още има малко софтуер и игри 3rd edition, но до месец два предполагам че това ще се оправи.
всичко в този телефон е перфектно препоръчвам го на всеки.
за големината, какво да кажа, досега само с мънички телефони съм бил и този изобщо не ми пречи. Сниките, които прави, може да не са от фотоапарат, но ако ги изкарате на хартия и разликата е минимална - демек ако ходите някаде на екскурзия спокойно можете да не взимате фотоапарат и камера. За филмчетата който прави просто нямам коментар. особено като се пуснат на телевизора все едно от камера гледам.
филмчета се гледат перфектно, музиката се чува изключително добре ( може би най добре от всеки мобилен телефон от който съм чувал до момента )
единствения проблем е че все още има малко софтуер и игри 3rd edition, но до месец два предполагам че това ще се оправи.
всичко в този телефон е перфектно препоръчвам го на всеки.
Бравос за колко пари го взе?
ot o-connect varna. za 1369 mislq 4e.