N93
Re: Nokia N93
Да съм казал,че съм нещо специално?Просто отговорих на въпроса ти,че аз съм един от тях,нищо повече.Освен това прочети тази статия да видиш дали е удобен или не:http://www.phonescoop.com/articles/nokia_nx3/index.php?p=9
xaxa stiga s tiq razmeri be fenove na SE vijte si P - series koito ne my ponasqt razmerite da si vzima samsung4eta za ne se sezne kato nosi nokia nali ..
Абе, хора, стига бе. Кви са тия дървета. Тва не са телефони. Тая N серия не знам кво толкова ахкате по нея. Тва може да са камери, компютри, фотоапарати и каквото си поискате друго, но не и телефони. Тва е големо и тежи майка си и баща си. Те хората вече почнаха да произвеждам почти толкова малки лаптопи. За кво ти е тва?? Ако някой ми каже, че подобен кош би могъл да бъде практичен и доставящ удоволствие посредством всекидневната му употреба, ще му се изсмея в лицето.
Това, че може да се пече на DVD..не го прави С КАЧEСТВО на DVD )))
Абсолютно не е вярно твърдението в новината, че снима видео с DVD-качество.
VGA НЕ Е DVD...
Проверете какви са спецификациите на DVD-резолюцията.
640 х 480 е качество на SVCD.
П.С. Написаното не цели да омаловажи възможностите на този модел - N93.
Целта е да не се заблуждава аудиторията!
Пояснение - какво е DVD-резолюция:
NTSC - 720x480@30fps
PAL - 720x576@25fps
Абсолютно не е вярно твърдението в новината, че снима видео с DVD-качество.
VGA НЕ Е DVD...
Проверете какви са спецификациите на DVD-резолюцията.
640 х 480 е качество на SVCD.
П.С. Написаното не цели да омаловажи възможностите на този модел - N93.
Целта е да не се заблуждава аудиторията!
Пояснение - какво е DVD-резолюция:
NTSC - 720x480@30fps
PAL - 720x576@25fps
Мунчо....ТИ...колко статии прочете....какво разбра от тях?
Какво е написано в ЗАГЛАВИЕТО на статията?
Ти, Мунчо, прочете ли какво съм написал?
Айде сега, ако имаш поне малко сиво вещество, си направи труда да схванеш какво съм казал...макар от досегашните ти писания...се съмнявам, че имаш такава възможност!!
Искерно те съжалявам за ограничените ти виждания...в областа на мобилните телефони...
П.С. Искрено се извинявам на останалите съфорумци за тона...но този индивид не заслужава друго отношение...
Какво е написано в ЗАГЛАВИЕТО на статията?
Ти, Мунчо, прочете ли какво съм написал?
Айде сега, ако имаш поне малко сиво вещество, си направи труда да схванеш какво съм казал...макар от досегашните ти писания...се съмнявам, че имаш такава възможност!!
Искерно те съжалявам за ограничените ти виждания...в областа на мобилните телефони...
П.С. Искрено се извинявам на останалите съфорумци за тона...но този индивид не заслужава друго отношение...
това е последния път когато ще те удостоя с малко внимание, защото, както каза, ти си пълен ЛАИК, ти не знаеш кое е копчето с което да отговориш на входящо позвъняване, ти си едно нищо, което влиза тука и дразни хората за да може да получи малко внимание, дори и да го псуват и плюят това е! толкова си тъп, че дори един ник не можеш да напишеш правилно а, че си неграмотен- това е видно дори за слепия
абе ремшо какво сравняваш телефон с тъчскрийн с това нещо? този телефон е за такива тийнеиджърчета като тебе за да могат да си снимат мацката и да показват колко як телефон имат... тази батерия ако изкарва и ден- хе та на! Този телефон е огромен просто, ето защо и в800 е къде къде по купуван от н90, ако пък иска нещо по така -8800
Интересно как се постига качество, без стандарт.... Аполон, мисли малко по-логично...
vaprosat tyka e 6te se li6ite li ot vibraciq i golemi razmeri,za smetka na po-dobra kamera i video ot N73 + TV i Wi-fi...koito e bil fen na n90 6te predpo4ete n93 koito na n70 suotvetno n73
Само да допълня,че N73 и N93 имат вибрация,а N93 няма DVB-H както N92.