N95 8GB
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
Re: Nokia N95 8GB
Ама то като му прочетеш олигофренските коментари веднага ти става ясно колко жалък и смешен човек е това.аполенчо, смотльо, ти в кой свят живееш бре?Запази умопомрачителните си писания за себе си, че никого не го интересува твоето плоско и лишено от всякакъв смисъл мнение!
Кога ще ми пратиш снимки с "твоя" Н93,хайде,чакам....
Кога ще ми пратиш снимки с "твоя" Н93,хайде,чакам....
-
- Регистриран: 27 авг 2007, 20:20
az neznaq apolon25 kakvo 6te si vzeme no li4no si razmenqhme mneniq za nokia N75 , po to4no az imam 2 kupeni v usa made in finland i toi proqvqva6e nqkakuv interes . posle me pita na kakva cena moje da se dostavi N95 ....malko mairaznoobrazni interesi , no nqma lo6o. az naprimer bih iskal da si kupq N95 no tuk v USA ima nai razli4ni variacii i e trudno da se ppopadne na original s iskanite ot men cvqt i t.n. no cenata e okolo 600$+
Става на въпрос за един сайт , в който се подарява електоника срещу определена работа (посещение на сайтове разпространение на сайтаве и др.) вие получавате точки , с които после си купувате примерно Playstation 3 за 42 кредита (това са парите в сайта) и задачите всяка дава определен брои точки примерно пощение на сайт и регистация в него дава 1 или 2 както виждата не е много трудно сега чакам да ми изпратят Sony PSP white което струва 18 кредита и не съм дал стотинка за него та си помислих защо да не споделя с вас сайта е www.xpango.com самата ви функция в сайта е разпростанение на определени сайтове и му плащат да ги рекламира и чрез вашата работа популяризирате сайта и на него му плащат за това а на вас с електроника опитайте много е лесно регистрирате се вътре ползвайте моето ИД 90705471 ,защото сайта го изисква и се наслаждавайте на наградите ТОВА НЕ Е ЛЪЖА!!! за по наблюдателните ще видят че има деректория на спечелилите с снимки и филмчета обърнете внимание!!!
То сайта не изисква твоето ID, но няма значение. В всички случай тези които се регистрират трябва да печелят точки (и то не от посещения на други сайтове, а от покупки) за да спечелиш и ти точки, случайно да си поглеждал към http://xpango.com/fe/img/cnt/how_it_works/_how_it_works_diagram.jpg . Подобни видеота има на всички такива сайтове. Иначе я разкажи по - подробно как точно натрупа 18 кредита.....
Батерията от новата версия на N95 няма да става за старата.Освен това дисплея въпреки,че е по-голям е и по-добър.
http://www.allaboutsymbian.com/news/images/goplay-steve/9.jpg
Най-голямото предимство на черната версия за мен поне е 128МВ RAM чип,от който около 90MB ще са свободни.Що се отнася до оптиката тя е вмъкната малко навътре в самото тяло,а не е изпъкнала както например на SE T650,така че,ако внимаваш достатъчно няма да има никакви надрасквания или други по-сериозни проблеми с оптиката.
http://www.allaboutsymbian.com/news/images/goplay-steve/9.jpg
Най-голямото предимство на черната версия за мен поне е 128МВ RAM чип,от който около 90MB ще са свободни.Що се отнася до оптиката тя е вмъкната малко навътре в самото тяло,а не е изпъкнала както например на SE T650,така че,ако внимаваш достатъчно няма да има никакви надрасквания или други по-сериозни проблеми с оптиката.
имам 2 броя!закупени от сащ!цената на 1 е 2000лв!неразопаковани са!пълен комплект!който иска да пише на e-mail [email protected]
-
- Регистриран: 27 авг 2007, 20:20
Imam za prodavane 2 broq Nokia N75 . i 5 broq Nokia N95 8GB . 4isto novi original zakupeni v USA . edinstvenoto koeto se iziskva e da si smenite zarqdnoto s euro standart ili da se kupi samo edin adaptor za vklu4vane kum mrejata koito struva okolo 3 lv. Za pove4e info polzvaite email [email protected]
Az sa6to mislq, 4e koito ima N95 nqma smisal prosto da q smenqva za N95 8GB.Podobreniqta v "obnoveniq" variant ne sa mnogo, a cenata e dosta po-visoka.Vqrno - 8GB, po-golqm displei, tamen panel, po-malko izpaknala kamera - no ni6to frapira6to.
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
ti za nas deto sme s n95 ne se pritesnjvai ste si kupim i n95 8gb , ami takiva kato debe deto se prismivat ostavat sam s gledaneto si i praznite prikazki