N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Появи се ревю на телефона в mobile-review.com .Интересно,никъде не се споменава за различен процесор от този на Н95,графичен ускорител и сензори за движение...Пише че е със същия процесор и платформа като Н95,само РАМ паметта е по-голяма....
Никой никога не го е твърдял.Просто с по-голямата оперативна памет, свободния ресурс е повече и това позволява по-бързото обработване. Това е......като про ПЦ-та е :-)))
n95 има сензор и тъй като платформата е същата, той е и в n95 8gb
Странно, но проведените хардуерни тестове показват занижена честота на N95 8gb спрямо N95. :?
Може би от Nokia са направили underclock на процесора? :?
Може би от Nokia са направили underclock на процесора? :?
И на мен ми направиха впечатление мътните снимки в сравненение с Н95...Може би са тествали телефон със БЕТА фирмуеър,и с новите версии това да е оправено....
Ето едно добро и доста подробно ревю
http://www.smape.com/en/reviews/nokia/Nokia_N95_8GB-rev.html
Обърнете внимание на раздела за живота на батерията
http://www.smape.com/en/reviews/nokia/Nokia_N95_8GB-rev.html
Обърнете внимание на раздела за живота на батерията
Възможно е да не са им разрешили да отлепят предпазния стикер на камерата и да снимали с него.
omax,na kakva cena si kupi 8gb?
Li4no az ot tova koeto vidqh v saita koito si ka4il e 4e 8gb. ima i predimstva no ima i nedostatuci sravnenie s N95
Li4no az ot tova koeto vidqh v saita koito si ka4il e 4e 8gb. ima i predimstva no ima i nedostatuci sravnenie s N95
Платих го пълен комплект 1150 но от приятел. Да, има недастатаци но за мен не е недостатък че няма слот за карта!!! Но предимствата са му мното повече. Ползвах и н95 и мога да ти кажа от лични наблюдения че 8гб е много по-добър телефон. Повярвай ми. Батерията е със същия живот като нd н95 но е нормално с по-големия дисплей, който е и по ярък, а и по голямата оперативна памет. Мен ме устройват 2.5 - 3 дни със доста говорене и ръчкане по апарата :-).
po barz li e ot normalniq n95?
i kak taka bateriqta izkarva sa6toto 4etoh 4e 1 den pove4e
i kak taka bateriqta izkarva sa6toto 4etoh 4e 1 den pove4e