N95 8GB

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: Nokia N95 8GB

Мнение от omax » 22 ное 2007, 11:50

Какво разбираш под по-бърз? Стартира по-бързо камерата, чувствително. Отваря ми по-бързо и екселските документи. С WORD се справя също мнооого бързо. За мен телефона е по-производителен, ако мога така да се изразя. При отворени няколко приложения просто броузва без проблем благодарение на оперативната памет която е двойно по-голяма. с н95 като отворя една програма и натрупа кеш памет в броузера просто откадваше да отваря следващата страница.Това е функционален телефон, не е само ало-ало.
За батерията! Не е разумно да говорим за дни по отношение на батерията. За това дадох пример лично с мен......

Имах един приятел, беше с 6110 нокия коята при мен караше батерията в продължение на 5-6 дни. Питам го един ден, как е телефона, как е батерията му? А той ми отговаря "Перфектна е - ИЗДЪРЖА МИ ЦЯЛ ЕДИН ДЕН". Та така - на него му издържа 1 ден и ако някй го пита ще каже "егати тъпата нокиа". Пича провеждаже по 150 -180 минути на ден разговор!!!!!!
В неговите ръце н95 ще издържи просто един ден и ако го сподели в този форум всички ще се чюдят къв е този телефон с тази скапана батерия.:-))))

П.С. Вече се предлага и за 1000 лева телефона

tony66
Регистриран: 24 окт 2005, 21:06

Мнение от tony66 » 22 ное 2007, 12:28

taka ili ina4e sam fen i sam re6il da go vzimam tiq dni zaslujava li si sega sam s n95 ?i ot kade da go vzema za 1000 ?finlandia li e ?garanciq?

omax

Мнение от omax » 22 ное 2007, 12:33

Стига с това "финландия" или "маде бай нокиа"! Попаднах на такива качествени изработки които са си на МАДЕ БУ НОКИА, че само по етикета си можеш да разбереш дали е финландия или не!

Аз моя "финландски" вчера го заменх е един "маде бу нокиа" при мойте приятели защото слайда на втория е още по стегнат и без никакакви, ама никакви луфтове. Сега в момента си му качвам приложенията които ползвам и апарата работи перфектно

Виж обявите в борсата

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 22 ное 2007, 16:37

Има ли някакви подобрения в камерата със сравнение на Н95 ???

omax

Мнение от omax » 22 ное 2007, 17:02

По-бързо минава вержив на снимане но као качество не мога да преценя дали и по-добра

И нещо интересно по повод ТОМТОМ за нокиа н95

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=navigation&message.id=862

volframa
Регистриран: 09 май 2007, 15:21

Re: omax

Мнение от volframa » 22 ное 2007, 19:37

omax до колкото разбирам малко англйски казват за томтом да излезе савсем скоро ,ако е така да жив и здрав баце:)) много ме кефи този софтуер най-якия е бади сигурен в това работил сам с него.

nicknames
Регистриран: 07 май 2006, 14:23

Мнение от nicknames » 22 ное 2007, 22:22

izvinqvai,omax,no imam pitane kym tebe.na n95 kato ka4a route66 poslednata versiq i kato trygna da si q startiram ot tela mi pi6e resource files missing.reinstall app. ima6 li predstava kvo tr da napravq?10x na koito se otzove.

omax

Мнение от omax » 23 ное 2007, 10:25

Точно на теб ти дадох линк да видиш надписа на нокиа н82 представена на изложението. Там ясно се вижда къде е произведена - "Nokia corporation - made by nokia". Или може би за теб надписа "Nokia corporation" нищо не ти говори. Всъщност не искам да си губя времето с празни приказки по отношение на произход на телефони. Самия факт, ме замених апара Nokai corporation - made in Finland с апарат Nokia corporation - made by nokia би трябвало да ти даде отговор на мнението ти. Знаеш ли, ме ЛУНА-та която полдвах беше маде бай нокиа? Или и тя беше менте? Прави ли ти впечатление, като фен на Нокиа, че се изписват държавите само на Европейските филиали - Финландия, Германия и Унгария? А на тези извън европейския съюз, където имат филиали - Сингапур и Хонг Конг - пише маде бай нокиа? Само не си пимисляй да кажеш нещо лошо за нивото на качеството на произведената електроика в цитираните от мен страни - Сингапур и Хонг Конг. Нима у вас СОНИ-то или ПАНАСОНИКА или тама какъвто телевизор гледаш са произведени в Япония?!? Тези въпроси са ти за домашно.А ето ти и жокер......Това, че ти живееш в географска Европа не означава, че всички потребители на Нокиа, пък биро то и Н-серия също живеят в Европа. Нокиа, какот и всяко голяма корпорация имат поделения на производството си в зависимот от пзара който са решили да атакуват. За азиятския пазар от митническа и от данъчна гледна точка е по изгодно стоката да не е от европейския съюз, същото се отнася и за Американския пазар. Уффф, уморих се. Купувай финландска и я ползвай. Докато умуваш финландска или не аз си кефя ежеменутно на ментето от Nokia corporation - made ba Nokia.
И последно - нали не живееш в заблуда, че капацитета на завода във Финландия е такъв, че да проидвежда и задоволява нуждите на всички потребители в целия свят с телефони от Н-серията.
Аз в момента ползвам това "менте" на нокиа и мога да ти кажа, а и да ти пожелая да ползвам все така качествено направени ментета на нокиа:-)

Лек ти ден и със здраве

omax

Мнение от omax » 23 ное 2007, 11:09

Преди инсталирането на версията коато подържа вътрешния ГПС на Нокията, трябва да копираш на мемори картата си една папка SYSTEM в която да имаш картата на Источна Европа. Едва след това инсталираш самата програма Рут66. Именно това ти казва съобщението, липсващия ресурс ти е именно картата. След като тръгне програмата ще иска активация на въпросната карта през СМС или Интернет. Избираш активация през Интернет и като ти поиска код почваш да въвеждаш 16 произволни букви, САМО МАЛКИ БУКВИ. След 16тата буква ще се появи на левия бутон "ОК". Натискаш и ще чуеш приятен женски глас да ти казва Welcome to Route66:-))

На екрана ще се появи жълт фон и надпис NO GPS, да не те смущава. След като намери сигнал /след около 1-2 минути/ картата ще се визуализира и ще те позиционира на мястото където си.

Ако я нямаш въпросната папка SYSTEM с карта просто ми звънни да на телефона който ти пратих на лично съобщения. И ако пак не се справиш, идваш в моя офис на Веслец и Дондуков, даваш 20 лева и си тръгваш с работещ навигационне софтуер

Успех

ivanmladenoff
Регистриран: 18 юни 2007, 13:27

Мнение от ivanmladenoff » 23 ное 2007, 12:13

Не сме си говорили с теб никога , но няма значение.
Знам мн.добре че Нокиа имат завод в Унгария , който произвежда най-вече за Източна Европа. Ясно ми е също че ТВ. марка Сони също е унгарски и тн.
Просто коментирах че има два варианта:
1.Маде бу Нокиа
2.Маде ин Унгария !!!!
Първите са китайски а вторите унгарски с БГ символи !!! Това е !!!

Отговори