N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Те са ОФИЦИАЛНИТЕ вносители на "Нокия" в България. Зареждат всички магазини, които продават легално внесени телефони.
Те и Тотал телеком, ама не знам къде имат магазин.
A има ли смисъл да се купува директно от представителния им магазин в София?(тук бих искал да се изкаже и deezel)
Ako ti dadat ot magazina (koito i da e) originalna garancionna karta. NE VIZDAM PROBLEM.
То идеята беше за международна гаранция едно време, ама вече не знам дали има такава с тази гаранционна карта. Ако си спомняте преди имаше гаранция в края на книжките и важаха във всички гаранционни центрове-имах една 6100 с такава гаранция, но скоро не съм попадал на такава книжка.
Може би гар. карти с холограмния стикер да са с такава идея.
Може би гар. карти с холограмния стикер да са с такава идея.
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Днес видях телефона в Пловдив и пишеше че вноситяля е Алфа Копи , навякъде гаранцията на този тел е 2 години , защо там ми казаха че е 1 година ??? :?
Аз също срещнах такава Нокия, с лепенка уж от Алфакопи и гаранция от 1 година в една дупка/магазин зад Витошка, обаче си направих труда да проуча малко нещата и се оказа типично нашенска работа. Просто защото доста хора вече знаят, че АК и ТТ са официалните вносители за България и някой търговци са си "решили" проблема много лесно - поръчват си лепенки, копие на истинските и пробутват какви ли не телефони.
Иначе гаранцията си е 2 години, но незнам за кой ли път пак споменавам, че ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ откъде ще си купувате телефоните, от големите търговски вериги е по-сигурно и все пак вижте в сайта на Нокия кои магазини са посочени. Вярно, там са по скъпи, но после всичко е ок, включително GPS карти, комплектация и т.н.
И една препоръка, НЕ купувайте даден модел телефон веднага щом излезе, причините за това са много, но търпението от поне 6-8 месеца се възнаграждава със стабилно работещ софтуер, оправени бъгове в сглобка и конструкция при масово производство и не на последно място доста по прилична цена ;-)
Иначе гаранцията си е 2 години, но незнам за кой ли път пак споменавам, че ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ откъде ще си купувате телефоните, от големите търговски вериги е по-сигурно и все пак вижте в сайта на Нокия кои магазини са посочени. Вярно, там са по скъпи, но после всичко е ок, включително GPS карти, комплектация и т.н.
И една препоръка, НЕ купувайте даден модел телефон веднага щом излезе, причините за това са много, но търпението от поне 6-8 месеца се възнаграждава със стабилно работещ софтуер, оправени бъгове в сглобка и конструкция при масово производство и не на последно място доста по прилична цена ;-)
Само ще те светна, че може и от АК да е била.
Някои собственици на малки магазинчета пазаруват от операторите на преференциални цени/ако имат някой познат там/ и от там може би е и лепенката ;)
Иначе за лепенките си прав- много са и тези случаи.
За едногодишната гаранция не знам, по принцип трябва да дават 2- може би се застраховат ако се заседи при тях 1 година и ти го ползваш 1 и ето ти 2- колкото са им дали на тях.
Някои собственици на малки магазинчета пазаруват от операторите на преференциални цени/ако имат някой познат там/ и от там може би е и лепенката ;)
Иначе за лепенките си прав- много са и тези случаи.
За едногодишната гаранция не знам, по принцип трябва да дават 2- може би се застраховат ако се заседи при тях 1 година и ти го ползваш 1 и ето ти 2- колкото са им дали на тях.
Лично аз не виждам смисъл да се плаща за пътя до София. Можеш да си купиш някой аксесоар за тези пари. Никога не съм си купувал Нокиа от Алфа Копи, никога не съм имал и проблеми. Доколкото знам, магазинът, откъдето си купувам всички телефони е дилър на Алфа Копи за района.
ПС: Моята Н95 класик вече е софтуерен двойник на Н95 8 ГБ. Дори се отказах да я сменям с някакво НТС, след новата версия на софтуера се разколебах. Една безжична клавиатура и някой кракнат офис-пакет ще ми свършат същата работа.
ПС: Моята Н95 класик вече е софтуерен двойник на Н95 8 ГБ. Дори се отказах да я сменям с някакво НТС, след новата версия на софтуера се разколебах. Една безжична клавиатура и някой кракнат офис-пакет ще ми свършат същата работа.
-
- Регистриран: 03 фев 2007, 02:09
V Burgas po alksandrovska vliazoh dnes v 2 magazina,ediniat " bil made in germany",drugiat vaob6te ne popitah,i dvata imaha luft !! V ediniat magazin se opitaha da me ubediat "4e normalno" Tova e 4isto nov aparat ot visok klas,proizveden ot liderat NOKIA ?????
Vav vsiako review koeto gledam,jurnalistite kazvat "Nokia fix the slider" ili " There is improvements in the slide,and is veri tight " misalta mi e 4e pove4eto ot tiah ne samo 4e sa obektivni ami i vsia4eski se opitvat da nameriat " kosuri " ...Ne znam kakvo pove4e da napi6a ??Mai 6te si go poru4am ot druga durjava
Ps utre pak sam v Stara Zagora i tam 6te mina po magazinite.Pisna mi ve4e da obikaliam!!!
Vav vsiako review koeto gledam,jurnalistite kazvat "Nokia fix the slider" ili " There is improvements in the slide,and is veri tight " misalta mi e 4e pove4eto ot tiah ne samo 4e sa obektivni ami i vsia4eski se opitvat da nameriat " kosuri " ...Ne znam kakvo pove4e da napi6a ??Mai 6te si go poru4am ot druga durjava
Ps utre pak sam v Stara Zagora i tam 6te mina po magazinite.Pisna mi ve4e da obikaliam!!!