N95 8GB
-
- Регистриран: 03 фев 2007, 02:09
Re: Nokia N95 8GB
Dnes si kupi ot Burgas (ot centara za da ne stava reklama) N95 8GB s Perfekten slaider.Prosto ne moga da poviarvam.Ot Spiderman broikite e.A biah re6il da vzema kakvoto ima,za6toto mi be6e pisnalo ot obikaliane.Daje sega me e iad 4e ne ostavih bak6i6 na prodava4a,toi vleze otzad i mi go iskara.Tova e.
Всички бройки са със филма Spiderman 3. ;)
Защо питаш мен??? Питай него - аз не съм си го взел!
И аз искам да знам къде точно го продават и на каква цена,в Джефа продават ли го?
http://kartiki.dir.bg/_wm/pbasic/?df=118954
Без коментар !!!
moq ne e sas filma no pak e finlandia!!!!
Значи е бил махнат. Всички телефони са с филма.
Днес и аз си взех ЧУДОТО
Тази вечер и аз се реших да купя това чудо.
За мои късмет вчера докарали една броика в Шумен.
От Handy го взех за 1289 кинта, НО се налози да взема и карта на Ментел (5 кинта такса) за година договор.
Значи голяма минавка си направих.
Телефона е перфектен сас Спайдармен естественно, НО в сайта на handy.bg го видях на 1269 лв. Free, НО като посетих магазин на Handy се оказа друго.
Това не било техния саит.
:-))))
handybg.bg било.
А там ценичките са савсем други.
И на мен ми писна да обикалям и да търся маи-добрата оферта и ....., карта на договор, цена 1289 кинта - С ДАНАЧНА ФАКТУРКА (естественно).
Та това чудо ми сяда на 1083 + 60 кинта за такси (1 год.) на Ментел.
Сега му се радвам и ........
Тепарва започват настроики и персонализиране - GPS и купища "проблеми".
За мои късмет вчера докарали една броика в Шумен.
От Handy го взех за 1289 кинта, НО се налози да взема и карта на Ментел (5 кинта такса) за година договор.
Значи голяма минавка си направих.
Телефона е перфектен сас Спайдармен естественно, НО в сайта на handy.bg го видях на 1269 лв. Free, НО като посетих магазин на Handy се оказа друго.
Това не било техния саит.
:-))))
handybg.bg било.
А там ценичките са савсем други.
И на мен ми писна да обикалям и да търся маи-добрата оферта и ....., карта на договор, цена 1289 кинта - С ДАНАЧНА ФАКТУРКА (естественно).
Та това чудо ми сяда на 1083 + 60 кинта за такси (1 год.) на Ментел.
Сега му се радвам и ........
Тепарва започват настроики и персонализиране - GPS и купища "проблеми".
телефона го имам от една седмица, но все още не съм му разгадал GPS-навигацията, а на 99 % го купих заради нея. някой ще ме светне ли, как да я накарам да проработи по нашенски, от къде да и взема софтуер, който да е № 1 за БГ!?? в аванс ВИ благодаря!!!!! :)))