N95 8GB
Re: Колко ви държи батерията на Nokia N95 8GB???
Брато, и аз така.
взех такава ДЖАДЖА преди около 3-4 дена.
С карта на М-тел, защтото е по-тънка цената му сас 200 кинта.
Такса 5 лв. и не мисля да говоря с нея, но както и да е.
Мисалта ми е че телефона е с тази тапа карта и не говоря абсолутно и минута с него - дори и никои не ми звани там.
Телефона издарза максимум на ТАКА НАРЕЧЕН СТЕНБАИ около 28ч.
Засичал сам!!!
Сутрин го изклучвам от зарядното в 8ч. и вав 24ч. УМИРА.
Какво ли ще стане ако говоря и го човаркам - НЕЗНАЯ.
Може би 2-3 батерии в джоба :-)))
Добър е талафона (засега защото не сам му се нарадвал), но ако продажи така може и да ми писне.
взех такава ДЖАДЖА преди около 3-4 дена.
С карта на М-тел, защтото е по-тънка цената му сас 200 кинта.
Такса 5 лв. и не мисля да говоря с нея, но както и да е.
Мисалта ми е че телефона е с тази тапа карта и не говоря абсолутно и минута с него - дори и никои не ми звани там.
Телефона издарза максимум на ТАКА НАРЕЧЕН СТЕНБАИ около 28ч.
Засичал сам!!!
Сутрин го изклучвам от зарядното в 8ч. и вав 24ч. УМИРА.
Какво ли ще стане ако говоря и го човаркам - НЕЗНАЯ.
Може би 2-3 батерии в джоба :-)))
Добър е талафона (засега защото не сам му се нарадвал), но ако продажи така може и да ми писне.
Така като се замисля - маи-ще сажалявам че сам го купил.
Взех го не щото е "газария", а заради няколко причини.
Интернета, да говоря през него и .... всичките му удобства.
Камерата уж по-добра, но парвото ми впечетление е че доста са прехвалени нещата.
Има разминаване и то значително.
Наи-основното е заради телефон и GPS ж едно.
Ама Том-Том не трагва.
Route66 не успях да намеря и да сваля.
Явно и тука - ДРАВЦЕ.
Та закакво ми е това чудо ???
Да си го даржа в джоба зада не влезе прахоляк вав този слайдър.
Ами да.
Боклука които влиза там ще го скапе - та доти започна да скърца вече на 4 дена телефон.
Ебахти шибаната цепия в която влязох!!!
1289 кинта и то закакво ???
Единственото (засега) че записва разговори, ама то и N70-то ми и N76 също го правят, а каде-каде цената е НАДОЛО.
МОЛЯ поне някои да ми помогне да подкарам GPS-а, да го почуствам шо за удобство е.
Pleaze :-(
Взех го не щото е "газария", а заради няколко причини.
Интернета, да говоря през него и .... всичките му удобства.
Камерата уж по-добра, но парвото ми впечетление е че доста са прехвалени нещата.
Има разминаване и то значително.
Наи-основното е заради телефон и GPS ж едно.
Ама Том-Том не трагва.
Route66 не успях да намеря и да сваля.
Явно и тука - ДРАВЦЕ.
Та закакво ми е това чудо ???
Да си го даржа в джоба зада не влезе прахоляк вав този слайдър.
Ами да.
Боклука които влиза там ще го скапе - та доти започна да скърца вече на 4 дена телефон.
Ебахти шибаната цепия в която влязох!!!
1289 кинта и то закакво ???
Единственото (засега) че записва разговори, ама то и N70-то ми и N76 също го правят, а каде-каде цената е НАДОЛО.
МОЛЯ поне някои да ми помогне да подкарам GPS-а, да го почуствам шо за удобство е.
Pleaze :-(
Re: N95 8GB
Извинявай ама като чета стигам до извода, че този телефон на теб не ти е необходим за работа, а просто защото е топ моделл Не се обиждай - недупостимо е телефона да забива. Но ако забива или качваш някви долнопробни и никому ненужни псевдо програми или приятелите от Хенди посто не са си свършили добре работата. ГПС за който питаш не тръгва на н95 заради това, че НОКИА като съ правили този телефон не са мислили, че българте няма да им се дава пари за навигационнен софтуер който навсякаде по смета си струва парички. Има начини за РУТ 66 и работи перфектно. От няколко дни благодарение на един гений от форума вече ползвам прекрасно и друг страхотен навигационне софтуер - GARMIN. Работи наистина прекрасно и като интерфейс за мен в момента е най-доброто. Във въпросния форум е аписано всичко подробно - как и защо. Въпросн на желание и умение да се ползва телефон като н95 и н95 8гб по предназначение, а не само като АЛО АЛО и дигитален фотоапарт
moqta izkara 2 dni na parvo zarejdane bez problem za tezi dva dni imam nad 4as i polovina razgovori 20-tina snimki i polovin 4as igrane sas zvuk sega q zaredih za vtori pat kato se izhabi pak 6te pi6a
PS:po mejdodrugoto predi da sloja da q zarejdam za parvi pat smenih versiqta na telefona
PS:po mejdodrugoto predi da sloja da q zarejdam za parvi pat smenih versiqta na telefona
За съжаление, ако телефона се ползва както трябва с всички екстри, издържа един ден, моя го зареждам всяка вечер. Нищо ново, и Е90 е така.
Здравейте! N95 и N95 8 Gb са супер телефони но само на софтуеърно ниво. Панелите са изработени от евтина пластмаса която се бели мн бързо и лесно. Клавишите на предния панел са като лакирани и мн лесно им пада покритието (имам приятел с N95 който мн си пази телефона но въпреки това изглежда ужасно а е само на 5 месеца) Слайд механизма е отчайващ, трябва много да внимаваш да не попадне прахоляк в него защото почва да скърца и да се движи трудно. Живота на батерията е не повече от 1 ден като лично аз трябва да си взема 3 зарядни - за колата, за работата и за вкъщи. Всичко това струва кам 750 лв за единия и 1200 лв за другия
което струва ми се е неприемливо.
което струва ми се е неприемливо.
Re: Nokia N95 8GB
АБЕ 93 Е БЕСТСЕЛЪР. С другите 95 и 95 8гб съм се човъркал, ама НИЧ не ме кефят. Ще видя LG KU990 Viewty, и ако не ми пасне ще си остана с 93ката.
Не е вярно, че Н95 и Н95 8 гб. се белят, не вярвайте на хора, които пишат просто от липса на работа ! Имам приятелка с Н95, ползва го вече почти 8 месеца и телефона си е като нов, да не говорим че макар и от Дубай, слайда е супер. Аз лично , ползвам н95 8 гб и въобще няма каквито и да било признаци, че някога ще започне да се бели! Това са пълни лъжи, направо се чудя , защо въобще се пишат, подобни простотии!
Съгласен съм с теб на 99%. Никъде не съм срещал подобни оплаквания, че телефоните се белят. Единствено за хромираните бутони отстрани има оплаквания, че се белят. Става дума за бутоните за увеличаване/намаляване на звука, за камерата.