N95 8GB
Re: Колко ви държи батерията на Nokia N95 8GB???
Марияна, за колко продаваш Нокия Н 95 8 гб?
Аслан, нямам Н95 за продажба ,ползвам си я и не мисля скоро да се разделям с нея, защото не виждам с какво бих я сменила. Днес отивам да тествам 2 телефона, после ще ви пиша.
А с Айфон-а какво става - купих си еее РС, но останаха още парички и ако предложиш разумна цена ще го купя :-)
С Ай фона се разделих миналата седмица, не издържах.
Re: Nokia N95 8GB
Абе Аполоне мани не ги слушай тези от рода на "един приятел" "една приятелка". Гроздето е кисело и високо, нали знаеш. На някой и танк да им дадът ще го сасипят за нула време. Докато се колебаят хората се наслаждават на истинските телофони, това
1. н95 8гб
2. НТС TYTNII
3. н95
Купуваш един от тези и просто получавш душевен и функционален оргазъм......
Всичко друго е бла бла на хора които дори не са ги ползвали а чули-недочули търсейки оправдание защо да не купиш нещо което не вожеш да си позволиш.
Е, и аз от няколко месеца се точа на една супер кола но като не мога да си я позволя на този етап не ми остава нищо сруго освен да направя така че да си я позволя, а на да и намирам кусури....../примерно/
Купи това което ти трябва и искаш, а не това което ти казват хората /понеже е модерно/
1. н95 8гб
2. НТС TYTNII
3. н95
Купуваш един от тези и просто получавш душевен и функционален оргазъм......
Всичко друго е бла бла на хора които дори не са ги ползвали а чули-недочули търсейки оправдание защо да не купиш нещо което не вожеш да си позволиш.
Е, и аз от няколко месеца се точа на една супер кола но като не мога да си я позволя на този етап не ми остава нищо сруго освен да направя така че да си я позволя, а на да и намирам кусури....../примерно/
Купи това което ти трябва и искаш, а не това което ти казват хората /понеже е модерно/
Re: Nokia N95 8GB
ебати бестселър-а........
Re: omax
Писъл съм нееднократно тук, а и не само тук за Рут 66....кое как защо от къде!!!! Ползвай търсачката на сайта.
Дал съм линка на форума и е елементарно в търсачката на въпросния сайт да се въведе думата GARMIN и да се отиде и изчете темата.......
Малко положен труд не е излишен никому
Дал съм линка на форума и е елементарно в търсачката на въпросния сайт да се въведе думата GARMIN и да се отиде и изчете темата.......
Малко положен труд не е излишен никому
Re: N95 8GB
Модераторите цензурират форума и линк-а го махат
vtori den i o6te e na 4 ot 7 cherti4ki no za razlika ot 95 clasic ne pada ot 7 izvednaj.kato priklu4i itozi cikal pak 6te pi6a
Абе аз една година бях с Н73 и съм го изтървал и през колко ръце е минал ама нищо си му нямаше на боята а колкото до Н95 до сега не е дал и признак да се бели или каквото и да е а и вечни работи няма работа да върши:).