N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB za apolon
Логиката си е логика, но на практика се оказва друго. Някои от съфорумниците, които са имали шанса да пробват и двата вида са стигнали до извода, че Made by Nokia с по-добри слайдинг-механизми отколкото Made in Finland. Aз лично не мога да изкажа мнение, тъй като единствените бройки, които съм разглеждал са Made by Nokia и си бяха наред. Нищо не им хлопаше.
Re: Nokia N95 8GB
Първо си пусни програмата за GPS data/при мен e в Tools->Connectivity/, изчакай да се върже и тогава стартирай Route66.
Помогнете, НЕ БЕЗПЛАТНО.
Tom-Tom не ми върви, вече зная защо.
RotateMe_v2.0_beta4_unsigned_.sis също не се инсталира-програмата не е подписана.
Един цял слетобед се "мъчихме с мои познат,НО нестава или ние не успяхме да подпишем програмата.
Положението за Smartsis_v1.08(0)_.sis е същото.
Route66, Garmin и NokMOTE не намерих никаде.
Може би защото нямам време достатачно да се ровя и чета вав форумите.
МОЛЯ някои да ми намери тези програми и да ги подпише, а аз ще си платя затова.
Ще се уточним - няма грижи.
Трябват ми:
GPS които наи-добре и точно работи със Nokia N95 8GB (както и картите).
1. Route66 или Garmin.
2. Smartsis_v1.08(0)_.sis
3. RotateMe_v2.0_beta4_unsigned_.sis
4. NokMOTE
e-mail: [email protected]
Tel: 0887504600; 0898855003; 0877668002
RotateMe_v2.0_beta4_unsigned_.sis също не се инсталира-програмата не е подписана.
Един цял слетобед се "мъчихме с мои познат,НО нестава или ние не успяхме да подпишем програмата.
Положението за Smartsis_v1.08(0)_.sis е същото.
Route66, Garmin и NokMOTE не намерих никаде.
Може би защото нямам време достатачно да се ровя и чета вав форумите.
МОЛЯ някои да ми намери тези програми и да ги подпише, а аз ще си платя затова.
Ще се уточним - няма грижи.
Трябват ми:
GPS които наи-добре и точно работи със Nokia N95 8GB (както и картите).
1. Route66 или Garmin.
2. Smartsis_v1.08(0)_.sis
3. RotateMe_v2.0_beta4_unsigned_.sis
4. NokMOTE
e-mail: [email protected]
Tel: 0887504600; 0898855003; 0877668002
Все съм си мислела, че тук трябва да си говорим неща, предимно от опит, но явно това не се уважава много, първо си мисля че Маде бу Нокиа, никой не знае къде точно е , второ какво значение има, щом всичко на телефона си е ок. Така че вместо да питате, след като вече сме коментирали това,получили сте отговор , но пак да задавате същите въпроси, най добре направете една обиколка и всеки сам да си се убеди, какво е по добро за него, или ако някой си мисли че ще спи по добре, ако телефона му скърца, но пък пише че е финландски, това също си е въпрос на личен избор ! Моя не е финландски, но е супер, да батерията не кара дълго , както и всички батерии на такива модели, джи пи еса, не е най доброто , което може, но телефона няма да го сменя, ако не излезне нещо , което направо да ме изуми. Това е така, защото аз имам едни потребности, друг пък искал джи пи ес, чудно ми е за какво , но не е моя работа. Така че всеки му според нуждите и желанията !
Re: Nokia N95 8GB
аз,лично съм имал и двата н95 8гб,и by nokia ,и финландския, момента съм с финландски,мога да потвърдя при мен със сигурност финландския има по стегнат слайд,но са ми минали много by nokia през ръцете,и мога да потвърдя ,че всичко е въпрос на късмет ,щом е нокиа корпорейшън,не се притеснявайте,по принцип няма значение къде е произведен,нокиа си е нокиа
Само ще допълня това че всяка една Нокиа Н95 8Гб/Н95 има луфт при слайда независимо къде е произведена , но това не е проблем за телефона. Самият механизъм така е замислен, защо питаите дизайнерите от Нокиа. Според мен Н95 8ГБ е за млади хора или такива които често пътуват заслужава си да ;)) само ако знаете как да го ползвате и грижите разбира се. Но като цяло не смятам че е нещо изумително.
Абсолютно си прав, аз за толкова години , изумителен телефон не съм видяла ! Всичко е според това от какво се нуждаеш. Н95 за мен е супер, заради големия дисплей и възможността да работя с офис документи, както и да чета нормално всичко необходимо. Гледала съм един филм до сега и то за проба и се оказа идеален и за това. Но да си купя телефон заради джи пи еса и то за България, това е глупаво за мен, до като изчакам да се включи и да свърши работа, да не говорим за това , че навигацията при нас е кръгла 0-ла и тн. Та за мен Н95 е уникален телефон, защото ми върши чудесна работа, батерията е слаба за възможностите му , но с това съм била наясно, преди да го купя. За луфт, моя няма луфт , нося го в кълъф , както и всичките си останали телефони и не мисля че се нуждае от специални грижи. Лично аз имам нужда от тъч скреен и кирилизирана виртуална клавиатура, за съжаление Нокия, нямат такъв смартфон все още, за това съм си намерила други решения, но те пак не са уникални, имат си своите минуси.
Re:Capo_69
Capo_69 ето ти линк да си свалиш карти за Route 66 http://rapidshare.com/users/2UG51R ,а ето ти и линк да си свалиш и софтуера Route 66 ,и ето ти и последния линк как да я подпишеш успех:)) направи всичко това и GPS-a ще стреля.
Re: Capo 69
опс сори не ми дава да вкарам последните два линка вав форума ще ти ги пратя в isq-to.
Re: Помогнете, НЕ БЕЗПЛАТНО.
az imam sa6tiq problem nemoga da podpi6a programka pravq vsi4ko kakto e opisano izkarvam sertifikat ot"www.symbiansigned.com"no kogato go sloja v programkata s koqto se podpisva i natisna butona "podpi6i" mi kazva nesavmestim klu4 i sertifikat!!!!!!
pomognete
pomognete