N95 8GB

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Re: Помогнете, НЕ БЕЗПЛАТНО.

Мнение от Loth » 21 дек 2007, 11:02

Чак такива екстри като твоя Аполоне няма. Дори и видеото не може да се сравни с твоя Н93, а на всичкото отгоре е и по грозноватичък от ТВОЯ н93 + това на размери е много малък и се губи някъде измежду пръстите няма това чувство като Н93 за стабилен-солиден-мъжки-респектиращ апарат. Абе к'во да си говорим Н95 8ГБ може да се сравнява само с батерията на Н93, а за Н93i... не ми стига дъх да се доизкажа.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Подписването на програми за N95 8GB е...

Мнение от Capo_69 » 21 дек 2007, 13:12

Много кофти, този модел е явно много различен софтуерно.
Явно Финландците са си направили труда и са се постарали доста срещу използването на софтуер (програми) от самнителен произход.
Това е кофти, ама кои му се плаща за програма.
То разбирам да е евтино, а то...... че и в Euro.

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Re: Подписването на програми за N95 8GB е...

Мнение от m-r,esato » 21 дек 2007, 15:21

"Явно Финландците са си направили труда и са се постарали доста срещу използването на софтуер (програми) от самнителен произход."

Няма нищо такова. Просто ТИ не можеш да си сложиш програмите. Ако прочетеш малко повече по темата ще ти стане ясно какво да направиш.

scoffer
Регистриран: 13 окт 2007, 15:52

Re: Подписването на програми за N95 8GB е...

Мнение от scoffer » 21 дек 2007, 18:14

"Явно Финландците са си направили труда и са се постарали доста срещу използването на софтуер (програми) от самнителен произход."

"Няма нищо такова. Просто ТИ не можеш да си сложиш програмите. Ако прочетеш малко повече по темата ще ти стане ясно какво да направиш."

Мда абсолютно съм съгласен няма нещо което да не може да се крак или да не може да се сертифицира малко повече старание.

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 21 дек 2007, 20:49

Говори се, че по време на 3GSM също ще видим някои интересни неща. Мисълта ми е, че е възможно от Nokia да решат да направят същото което направиха с N81 и N82 - N96 да го обявят на CES International през Януари, а пък наследника на N93 да го обявят по-късно, по време на 3GSM.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 22 дек 2007, 10:42

Аполоне нови модели телефони ще има непрекъснато , все по добри и по добри , но ако все ще чакаш НАЙ-НАЙ изумителният може до тогава да не се разхождаме с телефони а с нещо доста по интересно. Така, че по добре следващия супер-мега-хипер-ултра телефон от Нокия да е твой ;)))) , а и до тогава ще си събрал пари за него. Много големи очаквания имаш според мен да не останеш разочарован ,а и това са само телефони...

milencio213
Регистриран: 26 апр 2006, 12:23

Re: Колко ви държи батерията на Nokia N95 8GB???

Мнение от milencio213 » 22 дек 2007, 14:02

Мдааааам,както виждам спекулациите няма да спрат скоро.Много хора не могат да разберат,че получават спямо това,което дават.То е ясно че всеки гледа да спести колкото може повече при покупката на скъп телефон,но затова в последствие почва едно хленчене по форумите.Ясно е,че от сергия или гаражче може да се вземе нещо с 200-300 лева по-надолу от реалната цена,но замисляте ли се какво всъщност купувате.По всяка вероятност рекламирани по някаква причина апарати,с лек ( а може и по-тежък) производствен дефект,повреда при транспорт и т.н.Да не говорим ако нещо стане с телефона докато е в гаранция,ще ви се изчака чакалото докато си го получите обратно(и ако е отремонтиран успешно).Съвета ми към тези,които са решили да дадат голяма сума пари за телефон и да оправдаят очакванията си,е дане не се стискат за 200 лв. повече,тъй акто в повечето случай иначе излиза по-солено.И не ви го казвам специално защото когато Н95 струваше по гаражите 1200лв аз дадох за моя 1440лв в Мтел,а защото с почти всичко става така-по-евтиното излиза по-скъпо.Незнам колегите за какво белене говорят,за какъв 1 ден живот на батерията и т.н.-просто ми е трудно да го проумея.Лично моя слайд има лек луфт само когато е затворен,наистина малко се дразнех в началото,но вече не ми прави впечатление.Няма случай,независимо колко жидео или снимки за направил,при нормално говорене(1-2 часа на ден)+някое смс-че,интернет и т.н. да съм зареждал батерията преди третия ден.Три пъти тел-а е падал зверски(от повече от метър на асфалт) като останаха сериозни следи,но боята не е мръднала,камо ли да се обели.Недостатък беше,че за седем месеца не излезе нито един ъпдейт на фърм-а,но си смених продуктовия код и сега съм с този на 8гб и направо лети,в звука и камерата промените са най-осезаеми.Ползвал съм картите многократно в Австрия и Германия,където за разлика от Бг са значително по-точни.Навигация за 3 години струваше нещо от рода на 80 евро,което не е никак много(не съм ползвал).Преди този имах около година Н73,пак от Мтел.,сега го ползва мой познат като никога не е бил в калъл и не е паднала и точка от боята.Не съм рекламно лице на Мтел(да не си помисли някой така),но телефоните там са проверени още преди да бъдат изпратени с цел минимални рекламации.Другите по-големи вериги незнам откъде внасят,предполагам че и на тях може да им се има доверие.Купувал съм поне 10 тел-а от Англия,директно от операторите,после ги разпродадох на приятели тука и никои още не е изплакал.Та мисълта ми беше да се избягват апарати със съмнителен произход от съмнителни търговци,не че за другите има 100% гаранция,но случайте на дефект са в пъти по-малко.

donko_k
Регистриран: 09 сеп 2006, 09:31

Мнение от donko_k » 22 дек 2007, 15:06

Пич айде да те дооткрехна за кварталните магазинчета.
Преди известно време бях управител на такъв магазин.
Това, че е купен от квартално магазинче значи, че може да не успееш да предявиш претенции в сервиза на официалния вносител, а не че телефонът е менте. В повечето случаи тези магазинчета пазаруват от доставчици, които успяват да вземат по-големи количества от някоя операторска промоция в чужбина(в редки случаи от нашите оператори)-значи са произведени напълно редовно, но не за нашия пазар. В други случаи като при нас-директно от операторите.
Имало е случаи на предлагани ни с транспортни дефекти, но са били 1 на 100.
Моят Н95(както и 8ГБ) го купувах заедно с този на момичето за чийто писах, че е обелен. Купувал съм ги от Алфа копи, а моят си е ОК все още, докато нейният е направо грозна гледка. Н73-ките пак ги вземах от там.
Моя Н95 8ГБ в момента е телефон за 1500 лв. с тиксо за 2 лв, за да не хлопа.

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 22 дек 2007, 16:53

А може ли да се доверя на online магазините вав нета ?? :?

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 22 дек 2007, 22:13

Все пак, не забравяй че ние не падаме от дърветата, така че моля те , не с тези приказки че батерията на Н95 издържа 3 дни , доста е наивно ! Тук има много хора , които ползват и Н95 и Н95 8гб, няма как да ти повярват, дори в стенд бай, няма да издържи 3 дни ! Това за гаражните магазинчета, също си го избий от главата, там ги продават, не ги произвеждат ! А за това че си дал 1400 лева, нищо за хвалба, имал , дал !

Отговори