N95 8GB
Благодаря chilko
Не сам знаел за този саит, но платени карти мисля че има навсякаде.
Не може да не се намери някаде ГРАТИС.
То с пари всеки може, маиката му е БЕЗПАРИ :-))))
То ако трябва да плащам, по-добре да си взема само GPS и да стои в колата.
Шегивкам се (до някаде).
То безплатно е само сиренцето в мишеловката
:-))))
Ако някои знае нещо повече да пише, ще доиде момен когато ще имам вузможност да се отплатя.
Не може да не се намери някаде ГРАТИС.
То с пари всеки може, маиката му е БЕЗПАРИ :-))))
То ако трябва да плащам, по-добре да си взема само GPS и да стои в колата.
Шегивкам се (до някаде).
То безплатно е само сиренцето в мишеловката
:-))))
Ако някои знае нещо повече да пише, ще доиде момен когато ще имам вузможност да се отплатя.
Re: Благодаря chilko
нямам никакво намерение да поощрявам пиратското разпространенние на български продукт. ако искаш да помогнеш на хората, които са вложили средства и време за да я направят, я купи от тях.
доколкото знам това ще стане официалната карта на българия, която ще предлага garmin.
доколкото знам това ще стане официалната карта на българия, която ще предлага garmin.
OK.
Аз сам по пиратството, доколкото е ЗАКОННО :-)))).
Когато има закони за това, OK.
НО за сега не мисля да купувам каквото и да било, стига да няма друга възможност.
Както и да е.
Не искам да влизам в спор за тези неща.
Мнението ми и виждането ми е малко различно (можеби).
Само ми поясни, тези парички ти дават право на ползване на този продукт без ограничение на времето - така ли?
Искам да кажа, н е като други такива, купуваш определен период на ползване.
Ако е така - то това НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ДА ПЛАЩАМ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИЛИ ГОДИНА (2-3-4).
Аз сам по пиратството, доколкото е ЗАКОННО :-)))).
Когато има закони за това, OK.
НО за сега не мисля да купувам каквото и да било, стига да няма друга възможност.
Както и да е.
Не искам да влизам в спор за тези неща.
Мнението ми и виждането ми е малко различно (можеби).
Само ми поясни, тези парички ти дават право на ползване на този продукт без ограничение на времето - така ли?
Искам да кажа, н е като други такива, купуваш определен период на ползване.
Ако е така - то това НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ДА ПЛАЩАМ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИЛИ ГОДИНА (2-3-4).
да живее пиратсвото и братята руснаци които кракват постояно повечето нов софт а който иска да плаща да си палща ;)
доколкото знам сумата ти дава безплатен достъп за всички ъпдейти за картата в продължение на година. после си я ползваш без новите неща
Много грозно изказване.
Но да кажем, че ти беше софтуерен инженер, щеше ли да ти бъде приятно, ако всички ползват твоите продукти без да плащат? Така ти си на загуба. Не е правилилно да се ползва кракнат софтуер, за филми и музика съм по-съгласен. Защо не пробвате с free open-source сифтуер? Наистина е безплатен, а и е по-добър.
Но да кажем, че ти беше софтуерен инженер, щеше ли да ти бъде приятно, ако всички ползват твоите продукти без да плащат? Така ти си на загуба. Не е правилилно да се ползва кракнат софтуер, за филми и музика съм по-съгласен. Защо не пробвате с free open-source сифтуер? Наистина е безплатен, а и е по-добър.
по принцип си прав за пиратството. как обаче да дам 120 лв. за карта, която не е сигурно дали ще тръгне на смартфон с инсталиран пиратски Garmin XT!!! поиграх си доста за да я подкарам,
но не мисля да споделям как, именно за да не ощетявам създателите и от bg offroad.
но не мисля да споделям как, именно за да не ощетявам създателите и от bg offroad.
За пиратството много може да се говори, но ще ти кажа следното.
Принципно няма и непознавам човек които да не е ограбен по един или по друг начин.
Всеки е в това число.
Но докато има БАНКИ ще има и хора които да ги ограбят (поне да се опитват).
Така че реалноста е такава.
Има ВИРУС излиза и АНТИВИРУС.
Това е.
Всеки трябва да си цени труда и да си го пази от "кразби".
За миг затваряш очички и ...... са та ограбили, а такива има навсякаде.
Дори и чичко Бил Windows-а би го направил ако го може.
Ако се навадеш и се обърнеш - няма да те пропуснат :-)))))
Така че и АЗ така (до някаде).
Ако го има Freeeeee, ще си го "копна".
Разсъждавам практично, а то си има хора които получават пари за да бранят авторските права.
Аз браня моите интереси, и всичко е в мои УЩЪРБ, което ме кара да давам пари.
Принципно няма и непознавам човек които да не е ограбен по един или по друг начин.
Всеки е в това число.
Но докато има БАНКИ ще има и хора които да ги ограбят (поне да се опитват).
Така че реалноста е такава.
Има ВИРУС излиза и АНТИВИРУС.
Това е.
Всеки трябва да си цени труда и да си го пази от "кразби".
За миг затваряш очички и ...... са та ограбили, а такива има навсякаде.
Дори и чичко Бил Windows-а би го направил ако го може.
Ако се навадеш и се обърнеш - няма да те пропуснат :-)))))
Така че и АЗ така (до някаде).
Ако го има Freeeeee, ще си го "копна".
Разсъждавам практично, а то си има хора които получават пари за да бранят авторските права.
Аз браня моите интереси, и всичко е в мои УЩЪРБ, което ме кара да давам пари.
не мисля че е грубо просто си е реално на действителноста за стандартите на българия ако получавах по 3-4 хиляди месечно можеби щях да си пазаря легален софт ама за сега ще го копвам и пасте все още ;)
става въпрос за български софтуер. и не ми говори че след като си купил телефон за 1200+ лева, 120 лева с безплатен ъпдейт за година ти се струва много
:)
:)