N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB - Update v15.0
е как да няма? и двата се продават в mobile shop
:)
:)
Това е абсолютна простотия(написаното от Евротел).
В случая не искам да защитавам никого, а си изказвам мнението.
Когато човек си купува нова кола например- отива, гледа, харесва и плаща. Но ако на тази кола например не й се отваря врата, не й работят чистачките, единият фар не свети, воланът се тресе-и ако ви кажат "е-е-е майната му нали е нова и има гаранция, плащайте я"?!? Да, да ама НЕ!!!
Ако ставаше въпрос за телефон за 100 лева да , но тук става въпрос за телефон за 1200 лева.
В случая не искам да защитавам никого, а си изказвам мнението.
Когато човек си купува нова кола например- отива, гледа, харесва и плаща. Но ако на тази кола например не й се отваря врата, не й работят чистачките, единият фар не свети, воланът се тресе-и ако ви кажат "е-е-е майната му нали е нова и има гаранция, плащайте я"?!? Да, да ама НЕ!!!
Ако ставаше въпрос за телефон за 100 лева да , но тук става въпрос за телефон за 1200 лева.
EUROTEL Видин
Това не е написано от собствениците на Магазинчето за телефончета EUROTEL Видин.
Няма да коментирам, не са в категорията ми.
И никакви проучвания не са в састояние да направят - това го говорете на деца преди лягане.
Елементарен отговор от вас и не сам очаквал това.
Гроздето е кисело нали :-))))
и аз сам радостен, че сам се "набутал", а ВИЕ толкова изгодно продавате и си подбирате клиентите :-)))))
Света ми е Супер - защото така сам си го направил и пожелавам на всеки да е като мен (неграмотен) и да е така капризен (както казвате) при покупки.
А аз купувам ГОСПОДА скъпо, НО КУПУВАМ - защото го мога.
И дано всеки го може.
Няма да коментирам, не са в категорията ми.
И никакви проучвания не са в састояние да направят - това го говорете на деца преди лягане.
Елементарен отговор от вас и не сам очаквал това.
Гроздето е кисело нали :-))))
и аз сам радостен, че сам се "набутал", а ВИЕ толкова изгодно продавате и си подбирате клиентите :-)))))
Света ми е Супер - защото така сам си го направил и пожелавам на всеки да е като мен (неграмотен) и да е така капризен (както казвате) при покупки.
А аз купувам ГОСПОДА скъпо, НО КУПУВАМ - защото го мога.
И дано всеки го може.
apolon25
Няма да кажа нищо против този господин, най-малко защото не го познавам - и нямам желанието.
Не сам му клиент защото не сам поискал !!!!
А ако го исках шях да купя вапросното нещо.
Не му прави чест, да говори измислици по адреса ми, защото сам отхвърлил офертата ИМ от 1150 без ДДС.
А относно че не е в състояние да драсне и ред, говори само по себеси за АДЕКВАТНОСТА му и ЛОЯЛНОСТА на apolon25
с Въпросния собственик на ЕВРО ТЕЛЕФОН.
С какво друго да се защити....., та тои от поръчката която се отказах (за да им спестя....) ми знае име и т.н.
друго какво знае ????
АЗ съм РАЗОЧАРОВАН КЛИЕНТ ОТ ТАЗИ ФИРМА и АЗ като клиент имам пално право и основание......, защото това което се случи е ГОЛЯМ СМЯХ.
Те са СМЕШНИ - ДА ДРУЖЕ !!!
Познатите ти и приятели са СМЯХ.
Защо толкова като са им добри офертите нямат клиенти ???
Вече ми стана ТЪПО да им отделям внимание.
Важното е че МОИТЕ ПАРИ НЕ СА ОТИШЛИ ПРИ ТЯХ.
Ааааа, междодругото Handy все пак задоволиха каприза на НАЙ-НЕПОНОСИМО КАПРИЗНИЯ КЛИЕНТ В BG.
И друго, ако някои по безпорен начин докаже че сам поръчал каквото и да било и сам го отказал по капризен начин, ще заплатя стоиноста на вапросния продукт НЕЗАБАВНО без да го получа !!!!
Да - съвсем сериозно.
Ще го направя защото го мога.
Не сам му клиент защото не сам поискал !!!!
А ако го исках шях да купя вапросното нещо.
Не му прави чест, да говори измислици по адреса ми, защото сам отхвърлил офертата ИМ от 1150 без ДДС.
А относно че не е в състояние да драсне и ред, говори само по себеси за АДЕКВАТНОСТА му и ЛОЯЛНОСТА на apolon25
с Въпросния собственик на ЕВРО ТЕЛЕФОН.
С какво друго да се защити....., та тои от поръчката която се отказах (за да им спестя....) ми знае име и т.н.
друго какво знае ????
АЗ съм РАЗОЧАРОВАН КЛИЕНТ ОТ ТАЗИ ФИРМА и АЗ като клиент имам пално право и основание......, защото това което се случи е ГОЛЯМ СМЯХ.
Те са СМЕШНИ - ДА ДРУЖЕ !!!
Познатите ти и приятели са СМЯХ.
Защо толкова като са им добри офертите нямат клиенти ???
Вече ми стана ТЪПО да им отделям внимание.
Важното е че МОИТЕ ПАРИ НЕ СА ОТИШЛИ ПРИ ТЯХ.
Ааааа, междодругото Handy все пак задоволиха каприза на НАЙ-НЕПОНОСИМО КАПРИЗНИЯ КЛИЕНТ В BG.
И друго, ако някои по безпорен начин докаже че сам поръчал каквото и да било и сам го отказал по капризен начин, ще заплатя стоиноста на вапросния продукт НЕЗАБАВНО без да го получа !!!!
Да - съвсем сериозно.
Ще го направя защото го мога.
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Re: Nokia N95 8GB
spored vas dali cenata mu 6te padne do 1000 lv do kam sredata na mart ?
11-14 февруари, Барселона.
http://www.mobileworldcongress.com/homepage.htm
http://www.mobileworldcongress.com/homepage.htm
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Az ne mojah da go namera, a v saita naistina nqma informaciq za modela. Mislq che trqbva da mu se obyrne vnimanie kakto se obryshta na N95 8GB.
здравейте всички ,които имате телефона :)
та въпроса ми е като кача сис фаил (от се-то Nokia N95 8gb) и като го (то е Нокмот Бета) инсталирам ми казва :
Предупреждение защита:
Приложението се използва само за разработка.Ако продължите да инсталирате може сериозно да повредите вашето устройство.
Да продължа ли?
та въпроса ми е като кача сис фаил (от се-то Nokia N95 8gb) и като го (то е Нокмот Бета) инсталирам ми казва :
Предупреждение защита:
Приложението се използва само за разработка.Ако продължите да инсталирате може сериозно да повредите вашето устройство.
Да продължа ли?
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Plz nqkoi da ka4i snimki i video na N95 8GB da vidq za kakvo vs16nost stava vapros.
Blagodarq predvaritelno!
Blagodarq predvaritelno!
Ако някой може да ми намери тази програма (Nokmote) ще съм много благодарен.