N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB - denzall
Всичко си има обяснение и най-големия показател (в този случаи) е цената стартова от 1500-1800кинта и след 1 год (ще видите) 600 лева.
Данеби да се продава телефона след това на загуба ???
А ясно ли ви е че като себестоиност няма телефон по-скъп от 150-200 Евро.
Дори се самнявам да има и толкова.
Данеби да се продава телефона след това на загуба ???
А ясно ли ви е че като себестоиност няма телефон по-скъп от 150-200 Евро.
Дори се самнявам да има и толкова.
-
- Регистриран: 06 фев 2008, 00:29
Re: Garmin
Купих си 8 ГБ НОКИЯ Н95.Пълен боклук навигацията зацикля почти всеки път.Навярно се касе за софтуерен проблем,но за толкова пари не може да има извинение.НЕ си пазарете от АЛФА КОПИ взимат ви парите за пълни боклуци.Единствената разлика м/у стария и новия модел е цената.Драги потребители не си харчете парите на празно.Панелите са сделани в СССР,слайда хлопа на умряло пълен ужас.
Re: Garmin
Я си купи една NOKIA 1200 и не се ядосвай:))) Остави ни нас балъците да се мъчиме с този "боклук":)
Re: Nokia N95 8GB
Здравейте.От скоро и аз имам Nokia N95-8GB.Искам да помоля,ако някой знае как се блокират телефонни номера да ми обясни.Четох някъде,че става с програми,специални.Пробвах да ги изтегля,но не мога да ги инсталирам.:((( Може би тук сте писали за това,но просто не мога да изчета всичко тук. Много ще съм благодарна,ако някой ми обясни. Мерси предварително!
ima edna programa kazva se "blacklist" moje6 da q nameri6 v internet var6i idealna rabota za tova koeto izka6
Има доста такива програми. Потърси "Epocware Handy Blacklist" според мен е най-добрата.
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
pi4ove, koi tel spored vas si zaslujava pove4e n95 8b ili n93i? n95 e po funkcionalen oba4e senata na n93i ne pada, koeto me navejda na misalta 4e e po spolu4liv model, taka de po-ka4estven kato izrabotka ili ne6to takova.
???
???
Blagodarq vi mnogo...do sega se opitvah da svalq tezi programi,puk shte vidim dali tozi put shte stane neshto :) Mersi mnogo :)
A ako ne sum mnogo nahalna da popitam i oshte neshto...4etoh,4e ima i nqkakva programa,s koqto kogato ti zvuni nqkoi snimkata ima vuzmojnst da se uvelichi,da ne e taka malka? Ima li takava programa?
I posledno? Neobhodimo li e da se instalira antivirusna?
Blagodarq vi oshte veduj.
A ako ne sum mnogo nahalna da popitam i oshte neshto...4etoh,4e ima i nqkakva programa,s koqto kogato ti zvuni nqkoi snimkata ima vuzmojnst da se uvelichi,da ne e taka malka? Ima li takava programa?
I posledno? Neobhodimo li e da se instalira antivirusna?
Blagodarq vi oshte veduj.
Програмата за снимка на цял екран е Best Fullscreen caller.Официалната версия 2.04 обаче не се стартира сама след включване на телефона,и трябва да се прави ръчно,или с помощта на друга програма Power Boot,където можеш да направиш списък от инсталираните програми,които искаш да ти се стартират когато телефона се включи.Има и още една за снимка на цял екран Skye Caller pro ,но тя на мен ми направи големи поразии на телефона,не знам при други как е.
За антивируна програма-има различни мнения дали е необходима,ако влизаш често в интернет,сваляш неща от там,мисля че е необходимо,макар и за всеки случай...
За антивируна програма-има различни мнения дали е необходима,ако влизаш често в интернет,сваляш неща от там,мисля че е необходимо,макар и за всеки случай...
Много изчерпателен отговор.Мерси. А относно антивирусната,коя от многото е най-подходяща за този телефон?