N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Това в скобите нямаше нужда да го публикуваш ;)
Бтв,ника ми е m-r,esato а не m-r ernesto.
Бтв,ника ми е m-r,esato а не m-r ernesto.
Аууу но изглежда че отзад няма капаче на камерата :(.Представяте ли си как би се надраскало стъкълцето на обектива :(
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 15:14
много телефони нямат капаче, всичко си зависи от юзъра, ако го ползваш нормално не виждам от какво толкова ще се издраска
Извинете за супер тъпия въпрос но от всичко прочетено досега не мога да разбера телефона появи ли се в България или не...защото мисля да си го вземам за към първи декември а не знам въобще как седят нещата и дали дотогава ще го има в Търново
Е,до тогава би трябвало да го има дори в Търново.
Eee супер мерси много Леонард а за цената горе долу знае ли се???
Ами цената сигурно ще е в границите на 1300-1600 лв.Говоря за големите вериги магазини,а тук в интернет може да го пуснат и по-скъпо в началото.
Мерси отново и още един последен въпрос ако може..видях че ще поддържа N-gage апликации но от някъде чух че за да ги подкараш трябва да платиш определена сума дали това е истина???
Имаш предвид игри,нали?Игрите ще струват между 6 и 10 евро,а за да ги наемеш за 1 ден ще струва 1 евро.
Безплатни игри по принцип няма,но това не значи,че не можеш да ги намериш в интернет кракнати.