N95 8GB
Re: Update v20
Преди няколко дни направих това обновяване на софтуера с v20.0.016 от 28.2.2008
Разликата която най-много ми хареса е че телефона издаржа с един заряд двоино повече време.
Досега беше 1.5 дена, а сега 3 дена със същото ползване.
Можеби повече ще издържа телефона, НО аз съм с адаптор за 2 СИМ, който 50% по-бързо тощи батерията.
При тези обстоятелства, без подобен адаптор за 2 СИМ, при същите условия телефона ще държи 5-6 дни с едно презареждане.
Мисля, че това е МНОГО ДОБРЕ.
Мен и 2 дни ми стига ;-)))
Също RotateMe го има в менюто, а за Блутоот и Wi-Fi, не забелязвам разлика.
Също и телефона "ЛИТНА".
Стана по-бърз и не се "шашка" (забива).
Поне за няколко дни (от обновяването) не го е направил.
Мисля, че тази версия е най-добрата.
Разликата която най-много ми хареса е че телефона издаржа с един заряд двоино повече време.
Досега беше 1.5 дена, а сега 3 дена със същото ползване.
Можеби повече ще издържа телефона, НО аз съм с адаптор за 2 СИМ, който 50% по-бързо тощи батерията.
При тези обстоятелства, без подобен адаптор за 2 СИМ, при същите условия телефона ще държи 5-6 дни с едно презареждане.
Мисля, че това е МНОГО ДОБРЕ.
Мен и 2 дни ми стига ;-)))
Също RotateMe го има в менюто, а за Блутоот и Wi-Fi, не забелязвам разлика.
Също и телефона "ЛИТНА".
Стана по-бърз и не се "шашка" (забива).
Поне за няколко дни (от обновяването) не го е направил.
Мисля, че тази версия е най-добрата.
можеш ли да ми го пратиш на mail.bg или да ми пратиш линк за v20.0.016 ot 28.2.2008
Използвай Nokia PC Suite v6.85.14.1
Закачи телефона с USB кабела към PC и това е всичко.
Правиш Update и то ще ти провери твоята версия на телефона и ще ти изпише с коя версия ще ти замени.
И аз се опитах да дръпна 20. версия от сайта на Нокия, но не успях.
Тогава опитах да Update с PC Suite и се получи.
Така че опитай - ще стане така.
Закачи телефона с USB кабела към PC и това е всичко.
Правиш Update и то ще ти провери твоята версия на телефона и ще ти изпише с коя версия ще ти замени.
И аз се опитах да дръпна 20. версия от сайта на Нокия, но не успях.
Тогава опитах да Update с PC Suite и се получи.
Така че опитай - ще стане така.
-
- Регистриран: 02 май 2008, 02:30
Къде е най-евтин,Мтел,Германос или 2бе?
Очаква ли се скоро спад в цената му?
Очаква ли се скоро спад в цената му?
Re: Nokia N95 8GB
kajete mi kakva programa da si ka4a za navigaciq i ot kyde da q swalq
pls
:)
pls
:)
Zdr man,
napulno nov potredbitel sa m na Nseries i da ti kaja `esno malko me mu4i. Vzeh si Nokia N 95 8g i se opitvam da i startiram GPS-a ama ne stava. Bi li bil taka dobur da dade6 edin savet 4e tuka v toia grad bratle nikoi ne moje.
Ka4i niakolko karti na tel. ama kato startiram nokia maps i .... niama karti. ako e udobno moje6 li da di napi6e6 stupkite po svaliane na kartite, instalaciqta im i startiraneto im
blagodaria predvaritelno
napulno nov potredbitel sa m na Nseries i da ti kaja `esno malko me mu4i. Vzeh si Nokia N 95 8g i se opitvam da i startiram GPS-a ama ne stava. Bi li bil taka dobur da dade6 edin savet 4e tuka v toia grad bratle nikoi ne moje.
Ka4i niakolko karti na tel. ama kato startiram nokia maps i .... niama karti. ako e udobno moje6 li da di napi6e6 stupkite po svaliane na kartite, instalaciqta im i startiraneto im
blagodaria predvaritelno
Iskam da si e poracham ot mobile bulgaria! No ne sam sigoren kakva shte e nqkoi da mi pomogne?
Re: Колко ви държи батерията на Nokia N95 8GB???
аз си купих н95 8гб от магазин на петте кьошета и наистина батерията си държи 2,5-3 дена ако:
режим ГСМ не авто
изклю1ена опцията за търсене на безжичен интернет
яркост 20%
никакви приложения в бакграунд
никакви игри никаква музика :)
но не виждам какъв е проблема че всеки ден се зарежда да не би да си нямате контакти у вас или скъпия ток ви притеснява. проблемите на повечето от вас идват от това, че гледат на този телефон като на телефон. всъщност това е първият серитифициран мултимедиен компютър на нокиа т.е. на този тел трябва да се гледа като на комп а, а не като на тел. и я ми кажете колко време ви издържа лаптопа на батерия? ами моя държи по няколко часа и кво да взема да го изхвърля :) телефона е супер трепач има перфектен звук и невероятни възможности, всички части са му заменяеми, батерии се намират. единствената му слабост е процесора, който трудно облужва всичките възможности на телефона. надявам се нокиа да поработят точно в тази насока занапред.
режим ГСМ не авто
изклю1ена опцията за търсене на безжичен интернет
яркост 20%
никакви приложения в бакграунд
никакви игри никаква музика :)
но не виждам какъв е проблема че всеки ден се зарежда да не би да си нямате контакти у вас или скъпия ток ви притеснява. проблемите на повечето от вас идват от това, че гледат на този телефон като на телефон. всъщност това е първият серитифициран мултимедиен компютър на нокиа т.е. на този тел трябва да се гледа като на комп а, а не като на тел. и я ми кажете колко време ви издържа лаптопа на батерия? ами моя държи по няколко часа и кво да взема да го изхвърля :) телефона е супер трепач има перфектен звук и невероятни възможности, всички части са му заменяеми, батерии се намират. единствената му слабост е процесора, който трудно облужва всичките възможности на телефона. надявам се нокиа да поработят точно в тази насока занапред.
Re: SlideHangup_v1.0.0_signed_.sis
Slide Helper v.1.02
Работеща програма за приключване на разговора при затваряне на слайдера.
http://s60soft.ru/
Работеща програма за приключване на разговора при затваряне на слайдера.
http://s60soft.ru/
Re: SlideHangup_v1.0.0_signed_.sis
ГАДНО: на мен ми пише грешка в сертификата