N95 8GB
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
Re: Nokia N95 8GB
Някой инсталирал ли си е новия /поне за мен/ update 30.0.015, който видях че е наличен. И как се държи с него телефона?
85 разбира се!
По-малък,съшите функции+FM трансмитър.
По-малък дисплей 2.6/2.8 ама AMOLED
По-малък,съшите функции+FM трансмитър.
По-малък дисплей 2.6/2.8 ама AMOLED
Да взема да се пренеса тук да пиша, че ще ме бият ;) съдиите от форума :|
Ами що се отнася до update до версия 35 - не съм я правил още.
Не ми остана време.
Но мисля, че този път може телефона да се "излъже" и да приеме новия софт.
Само ме притеснява, аз ползвам дуал сим адаптор и когато превключвам от една карта на друга при тази версия 20 не се рестартира телефона.
При версия 30 се рестартира и нали знаете колко се чака докато телефона влезе в режим (whistle).
А сега с тази превключването става за 10сек. и може да набираш ;)
Ще опитам да update към версия 35 и ако се рестартира също като версия 30, ще връщам отново стария софт.
Междодругото не намерих голяма ползва във версия 30 :( и затова си върнах 20-та
оф. Благодаря на всички които ме "подкрепиха" относно "лошите" модератори :D
Те са несправедливи ;) и жадуват винаги да "покажат силата" си ;):D
---------
[Quote]@Agent_Kowalski:
"принципно си прав,но в случея става въпрос за проблема на каро_69,който е свързан с темата за нофия фирмуеър.ако някой е питал,качихтели го кажете впечатления,тогава да говорим за wm телефони е тъпо.но в случея ,мисля че нещата горе доли се връзват."[/Quote] Ами кажи ти как е с новия 35 ?
Аз от теб очаквам да чуя и да се реша ;)
Нали (ако не е добре) не трябва всеки да се прекарва ;)
Ами що се отнася до update до версия 35 - не съм я правил още.
Не ми остана време.
Но мисля, че този път може телефона да се "излъже" и да приеме новия софт.
Само ме притеснява, аз ползвам дуал сим адаптор и когато превключвам от една карта на друга при тази версия 20 не се рестартира телефона.
При версия 30 се рестартира и нали знаете колко се чака докато телефона влезе в режим (whistle).
А сега с тази превключването става за 10сек. и може да набираш ;)
Ще опитам да update към версия 35 и ако се рестартира също като версия 30, ще връщам отново стария софт.
Междодругото не намерих голяма ползва във версия 30 :( и затова си върнах 20-та
оф. Благодаря на всички които ме "подкрепиха" относно "лошите" модератори :D
Те са несправедливи ;) и жадуват винаги да "покажат силата" си ;):D
---------
[Quote]@Agent_Kowalski:
"принципно си прав,но в случея става въпрос за проблема на каро_69,който е свързан с темата за нофия фирмуеър.ако някой е питал,качихтели го кажете впечатления,тогава да говорим за wm телефони е тъпо.но в случея ,мисля че нещата горе доли се връзват."[/Quote] Ами кажи ти как е с новия 35 ?
Аз от теб очаквам да чуя и да се реша ;)
Нали (ако не е добре) не трябва всеки да се прекарва ;)
хаха модераторите тука са пичове бе ако видиш у два нагризани ябълкови форума кви тотални комплексарчета има(whistle)(явно щот са им нагризали ябълката:D)
аз обаче имам въпрос относно софтуера и тези които са се престрашили да го сложат какви забележими промени виждат тъй като никъде не мога да намеря чейнджлог с описание на промените някъде бях прочел че се добавяла пълна флаш поддръжка което надали е много вярно но пък от друга страна досега не си спомням за толкова стари устройства нокиа да са пускали ъпдейти и то толкова време след предишния че дали да го сложа на един приятел на н95ицата му за който да ъпдейтне е все едно да се научи да пилотира ф16
аз обаче имам въпрос относно софтуера и тези които са се престрашили да го сложат какви забележими промени виждат тъй като никъде не мога да намеря чейнджлог с описание на промените някъде бях прочел че се добавяла пълна флаш поддръжка което надали е много вярно но пък от друга страна досега не си спомням за толкова стари устройства нокиа да са пускали ъпдейти и то толкова време след предишния че дали да го сложа на един приятел на н95ицата му за който да ъпдейтне е все едно да се научи да пилотира ф16
Качвам си няква картинка на телефона, и в галерията като се опитам да я отворя ми пише Memory full. Close some applications and try again.
Как се оправя тая глупост, нямам никаква включена програма..
Как се оправя тая глупост, нямам никаква включена програма..
моля някой да сподели за новия софт .
Предварително благодаря !!!!:D
Предварително благодаря !!!!:D
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
има тема за него отворена там сме писали :)
polzvam go ve4e godina i polyvina i sym adski dovolen ot telefona!Naistina nqma po-dobur ot nego na pazara!I kamerata si e kamera bilo prezx denq ili prez no6ta,samo deto ne sa pomislili za klipoivete no6tem1Vgradeniq GPS e prosto prevyzhoden,1 metur otklonenie dava!Telefona zvuni adski silno daje nqkolko pyti mi e stavaqlo neydobno kolko!Kakvoto i drygo da kaja samo 6te go laskaq pove4e i pove4e!A i syvetvam da slojite noviq update sled nego telefona raboti dosta burzo ver 35.0.001 mislq 4e be6e..
В сервиз ми качиха софта 35.0.001
Сега батерията държи много по-дълго
Преди ми беше омръзнало само
да го зареждам
Всъщност от Нокия отдавна трябваше да
си оправят софтуера...
Сега батерията държи много по-дълго
Преди ми беше омръзнало само
да го зареждам
Всъщност от Нокия отдавна трябваше да
си оправят софтуера...
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
Кажете някоя програма, която да позволява да се използва светкавицата за фенерче. Благодаря Ви предварително