N95 8GB
-
- Регистриран: 18 сеп 2006, 15:42
Re: Nokia N95 8GB
Здравейте
Взех си въпросната Nokia заредих го 2 пъти 12 часа и един път 6 часа но батерията ми държи е повече от 2 дена. При вас как е колко ви държи батерията и дали наистина ако си инсталирам новия firmware ще държи повече?
Взех си въпросната Nokia заредих го 2 пъти 12 часа и един път 6 часа но батерията ми държи е повече от 2 дена. При вас как е колко ви държи батерията и дали наистина ако си инсталирам новия firmware ще държи повече?
при мен,когато го имах без да го натоварвам държеше по 3-4 дни,ако си играеш много и говориш,ден и половина.зависи как го използваш,аз говорих по близо 1.30 на ден,ползвах интернет и приложенията,искарваше ми спокоино,както казах 1 и половина.иначе би трябвало да се подобри,ще останеш доволен от телефона
Телефона е ПЕРФЕКТЕН !
Не съм имал по-добър телефон. Продължавам с него и не зная докога.
Недостатък му са размерите. Малко по-тънък да беше :|
Не съм имал по-добър телефон. Продължавам с него и не зная докога.
Недостатък му са размерите. Малко по-тънък да беше :|
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
точно колега един от наи-добрите(yes)
-
Най-интересното е, че на батерията пише Made in Japan :P. На вашите батерии това ли пише?
да и на моята пише,че е произведена в япония(yes),небях обърнал внимание(yes).вече съм с ен 97,но 95 си го ползвам като 2-ри телефон,още си работи перфектно(yes):D
Днес си ъпгрейднах нокиа-та и сега като вляза в музикалния плеър половината ми песни не тръгват - знаете ли какъв е проблема и по-важното - как да се реши?
Моля отговорите да бъдат на имейла (за по-сигурно).
Благодаря предварително!!!!
Моля отговорите да бъдат на имейла (за по-сигурно).
Благодаря предварително!!!!
Прехвърли си важните файлове от картата на нокията в компа и я форматирай картата.
След това си ги върни отново в картата на телефона. Ще се оправи след това (yes)
След това си ги върни отново в картата на телефона. Ще се оправи след това (yes)
-
Някой с опит да каже как става стъпка по-стъпка update-та на firmware-a или да даде линк където има описания. Благодаря предварително ;)
Теглиш НОКИА ПЦ СУИТ и НОКИА СОФТУЕР ЪПДЕЙТ. Инсталираш ги. По нататък следваш указанията и...честито с последен ъпдейт.