N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Искам да попитам дали е добър избор да го дам за LG Optimus 2X???:|
абе колега извинявай ама след като е реплика камерата не е ли по малко пиксели или пак си е 5 мегапиксела защото аз друго знам но ако е така го взимам
-
- Регистриран: 28 юни 2010, 02:13
здравейте преди около година имах Нокиа Н95 8 Гб но нещо се съсипа , неможеше да се включи беше страхотен телефон. Вече повече от година немога да го забравя:S В момента ползвам Нокиа Е71 хубва к стилен телефон . Според много от мойте познати е по красив от Н95 8 гб , но мен си ми харесва . Смятам да си купя отново такъв , втора употреба. Има добри предложения в борсата тук. Въпроса ми е дали вече лентовия кабел не е към края на живота си , все пак е слайд телефон и е модел 2009 а вече сме почти 2012.. Ще го позлвам като втори телефон защото ИСКАМ да ГО имам:)
Дайте мнения за евентуална покупка сега на такъв телефон.Мерси.
Дайте мнения за евентуална покупка сега на такъв телефон.Мерси.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Твърде вероятно е да се прецака лентовия,но сега смениш ли го и забравяш...Аз ако съм ще го взема и аз има един модел Нокиа 6230 който го имах навремето и бях много доволен и си ми остана като фаворит пред всички останали и наскоро си взех точно такъв и сега го ползвам за 2-ри.Едно нещо като ти е насърце... :) и все пак говорим за телефон де(whistle)
-
- Регистриран: 28 юни 2010, 02:13
Е то ако ще се сменя лентов кабел той е около 100лв... и телефона 150лв и телефона стана като нов..
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ами който и да питаш ще ти каже че е относително,смисъл може и да се цака може и да не се цака...Все едно да питаш дали след 1 седмица ще вали или не:(
Е някой ще сподели ли от къде мога да го закупя чисто нов? :(