N95
-
- Регистриран: 23 фев 2007, 00:43
Re: Nokia N95
Поръчал си телефона от Англия нали? Аз също смятам да си го взема оттам, а ме притеснява това , че някои оператори ги кодират. Разясни ми ако обичаш как стоят нещата с Vodafone, а ако знаеш нещо и за Orange i 3-ката. Мерси предварително.
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
http://www.store-bg.net/product_info.php/products_id/1707?osCsid=9b949d64f546809b671d801a96211648
ami az sam si v angliq i e normalno da si go zema ot tuk.
ina4e sam si go pora4al nekodiran i nemarkiran bez logota na vodafone.
v parviq mesez e mnogo trudno da nameri6 telefon koito e kodiran 6toto nokiq o6te nee po4nala da pravi individualnite pora4ki na operatorite -telefonite koito imat sega sa ot ob6tata kup4ina
ina4e sam si go pora4al nekodiran i nemarkiran bez logota na vodafone.
v parviq mesez e mnogo trudno da nameri6 telefon koito e kodiran 6toto nokiq o6te nee po4nala da pravi individualnite pora4ki na operatorite -telefonite koito imat sega sa ot ob6tata kup4ina
-
- Регистриран: 23 фев 2007, 00:43
Значи мога да бъда спокойна, че ако си взема телефона от там той ще си работи без проблем в България?
Kak da poblikuvam snimki prez foruma?
Interneta mi se skapa i moga da otvora samo Mobilebulgaria.
Interneta mi se skapa i moga da otvora samo Mobilebulgaria.
Za sajelenie bateriata ijdarja 1 denonoshtie.
No i az mnogo go polzvam. Nali e nov.
No i az mnogo go polzvam. Nali e nov.
-
- Регистриран: 27 яну 2007, 09:52
Aполоне като малък бог на тема Nokia би ли ми казал мога ли да увелича големината на цифрите при набиране на N 80.Не съм сигурен дали има тази опция като при SE и samsung.Предварително благодаря.
На третия ден успях да пусна Wireless-a и то много нестандартен начин - просто инсталирах Opera Mini. Имам чувството, че има някакъв проблем с вградения браузър. Ако някой има проблем с настройките на router-а си и на N95 мога да помогна.