N95
Re: Nokia N95
kade go ima ve ya kaji 4e 6te zimam i az n95 ??? pls
kaji bratle skyp mie eray4o92
kaji bratle skyp mie eray4o92
na mp3 hubav glas vadili ve brat 6toto mislq da si zimam i az pi6imi na skyp ako iska6 eray4o92 ili na [email protected] pls kaji imali ka4estvo na pesnite
Apolone,kak moga da si izbera kakav cviat da mi e telefona ako go pora4am on-line?taman kato si go vzema i 6e pi6a na kirilica,6tot prez tela mi e po-iako.tapo e 4e niama QWERTY ama karai,pak e barzo.otkade moga da si kupia Nokia Wireless Keyboard?
в магазина на plesio на "ангел кънчев" я има. има и тази:
http://global.level1.com/products2.php?Id=796
същата е като един модел на proporta
http://global.level1.com/products2.php?Id=796
същата е като един модел на proporta
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
a taka viz koi sledi forumite i znae, da imam 2 nokii n95 icenata mi se varzva do 1200lv tolkova mi struva, v usa e 750$ bez taksite koito sa 6-8% koeto pravi 800$ , trudno ste padne pod taja cena , a n95 sam go razcakal do poslednata funkcija i znam vsi4ko , skype raboti otli4no ( fring.com ) stoto procesora e nov i e barz 330Mhz, a na drugite nokii koito za s 206Mhz ne mozesh da razbresh kvo ti prikazvat
no vse pak dosta skapo ia prodava6.V Express Link ia ima za 1260lv.A znaete li kakav e obemat na Micro SD v komlekta?sa6to:v ofertata pi6e:+Memory Card!?Kakvo imat predvid?!po-goliama li?A i kak si izbira6 cveta?!
Da - dobre raboti skype(fring) na telefona, ama mi svali bateriata za 4 chasa napolovina, sas 20-30 min razgovori za tova vreme prez nego i prez GSM. Pri tova sam prez 1 stena ot Wireless routera.
Malko stranno sa napravili indikaciata na bateriata - pokazva si full mnogo vreme, ama padne li 1 cherta, mnogo barzo sled tova padat i ostanalite - za dva-tri chasa.
Malko stranno sa napravili indikaciata na bateriata - pokazva si full mnogo vreme, ama padne li 1 cherta, mnogo barzo sled tova padat i ostanalite - za dva-tri chasa.
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
da pada bateriata barzo znam , prosto njma kak, procesora e silen i darpa ot neja, drug piniz ste ti kaza, na network na settinds izku4i dual mode i ostavi samo gsm taka stava dosta po dobre , ne vjrvam da ti trjvat video call,)) togava bateriata darzi mnogo po dobre