N95
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
Re: Nokia N95
bravoooooooooooooooooooooooooo
-
prestani9 s tvoite gluposti az sam s n95 ot 10 dena i njma nikakvi problemi, izpolzvam mu funkciite do nai malkata podrobnost, sto ne vleze v wifi mreza da vidish che n95 pravi rendering na web saitovite 3 pati po barzo ot tvoita n93, aide molja govorish tapotii , daze si njmash na predstava strukturata na procesora na n95 sprjmo tvojata tuhla
-
mi vzemi si telefon s hromen displei i nedei dava mnenija kato ne razbirash, bateriata mu bil problema , che koi te kara da si vzemash n95 , vzemi si telefon za 100lv i si gledai kefa,
mersi na tija koito stojt na sastoto moe mnenie za n95
za ostanalite znaete pogovorkata za lisicata i grozdeto
i si e to4no taka
mersi na tija koito stojt na sastoto moe mnenie za n95
za ostanalite znaete pogovorkata za lisicata i grozdeto
i si e to4no taka
Не се излагайте бе хора.........!!!!
Н73 е с 3 колонки,третата е отдолу на телефона!Ебати смеха......
Н73 е с 3 колонки,третата е отдолу на телефона!Ебати смеха......
И аз имам 2 Н95 и На 2-та им пада много бързо батерията. С 1-ня говоря повече и го зареждам всяка вечер, а другия го използвам по-омерено и го зареждам на 2 дни. Така, че батерията според мен наистина е слаба.
Но за мен това е перфектния телефон.Бих го заменил само с нещо което още не е излязло и е много по-добро.
Но за мен това е перфектния телефон.Бих го заменил само с нещо което още не е излязло и е много по-добро.
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
аз пък имам 13 Н95 и изобщо не ги ползвам, а батериите им карат по един месец:)))))
за мен това не е перфектният телефон, но не бих го заменил за никой друг, защото съм се набутал яко:))))
за мен това не е перфектният телефон, но не бих го заменил за никой друг, защото съм се набутал яко:))))
-
az ot toja sait kato sam porachval telefoni ti haber si si njmal kvo stava , ama na 709$ mu slozi i 7% taxa i posle se izkazvai za krainata cena, imash i delivery sasto
Мислех, че форума е за споделяне на мнения а не за заяждане.
Получавам необходимата за мен информация и сигурно много други също искат да намерят необходимото за тях.
Няма идеален телефон, важно е на кой какво му трябва.
На вски според възможностите.
Получавам необходимата за мен информация и сигурно много други също искат да намерят необходимото за тях.
Няма идеален телефон, важно е на кой какво му трябва.
На вски според възможностите.
-
- Регистриран: 26 апр 2007, 18:00
vypros otnostno GPS na N95
Nqkoi koito e zakupil telefona si ottuk moje li da mi kaje dali GPS-a mu raboti i dali ima karti za bg ili pone za po-golemite bg gradove? Telefoncheto mnogo mi haresva no mi se shte da znam dali vsichko e nared ili prosto shte si kupq neshto koeto ne moje da se polzva v BG. Blagodarq predvaritelno.
Re: vypros otnostno GPS na N95
работи разбира се. картата на българия е тази на smart2go (nokia maps), която е налична и за останалите поддържани телефони. аз я ползвам с E61 без проблем.