N95

ivo_bo
Регистриран: 10 юли 2006, 21:21

Re: Nokia N95

Мнение от ivo_bo » 27 апр 2007, 14:52

Пичове излагате се с тези спорове.
И двата телефона-и 95 и 93 са добри.
По въпроса за трите колонки на N73- не са три, а две.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 27 апр 2007, 15:10

AZ SAM NAI GOLEMIAT FEN NA NOKIA!!!
ei,apolone,za edno ti zavigdam-za ogromnoto samo4uvstvie!
Ne mislia 4e niakoi te e opredelil kato nai-golemiat fen na nokia.borislavone dava mnogo po-visoko-tehnologi4ni izkazvania ot teb!ti samo dava6 prazni fakti i gi povtaria6 do pripadak!ne mislia 4e boiata na N95 e smotana,vse pak tova e skap telefon i e izpipan dokrai.sled 1 4asova igra s telefona toi ne zabi nito vednag,a be6e s mtelska karta i neta rabote6e!ti prosto si nameri maistora s taia tema,okaza se 4e ne si nokia boga za koito te mislehme,a i razberi,4e niama da ima novi 3 modela na Nokia skoro,te biaha N76,N93i i N800.stiga go pisa tova i ne spami kato povtaria6 edno mnenie niakolko pati,prosto niama6 pove4e argumenti i si zamal4i!
a otnosno zvuka:na tvoia telefon mu e mek zvuka,a na teb ti e mek mozaka!!!

ivo_nikolov
Регистриран: 26 апр 2007, 18:00

Re: vypros otnostno GPS na N95

Мнение от ivo_nikolov » 27 апр 2007, 16:26

Merci mnogo za otgovora

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 27 апр 2007, 17:34

"sled 1 4asova igra s telefona toi ne zabi nito vednag,a be6e s mtelska karta i rabote6e"

Дизел наистина може да се каже че си много простпоо парче с това си изказване!
Дори не си си направил труда да видиш за какво иде реч!
N95 се рестартира когато си му поставил Мтелска карта и се опиташ да влезеш в интернета!
С класификациите си към мен неможеш да ме засегнеш защото си пролича колко си прост от това което пишеш!
А за това Борислав какво пише ако си чел малко по добре самият той се съгласи с мен че боята от която е направен телефона е зле!
N80 е с много по добро покритие от N95!
аз съм разочарован от телефона и нито ти нито който и да е може да ме убеди в обратното.
Аз вярвам най много на очите си и ушите си!
Остани си с здраве и престани да злобееш а повече чети и слушай какво пишат по умните от теб!
Аз не съм Бог на Nokia а съм техен потребител и като такъв имам право да изкажа какво ми харесва и какво не ми харесва!
Тук сме не да се обиждаме а да коментираме плюсовете и недостатъците на телефоните.
Ако искаш вярвай си че телефона е най добрия и давай 1300 лева!
Аз не бих го направил на този етап на тази цена.
Дори и да си оправят формуера пак повече от 700 лева не бих дал за телефона и то само заради екрана на телефона бих го взел а не за GPS който така или иначе не работи за България!
Тези който се изказват че видите ли за 1 минута се свързва със спътника имат много здраве от арменския поп по задушница!
няма такова нещо поне за момента за напред може да се отстрани този проблем!
Бил съм с телефона 1 час и съм се опитвал да се свържа но нестава!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

afterlife
Регистриран: 21 апр 2006, 11:36

Мнение от afterlife » 27 апр 2007, 18:56

а бе я ти ми кажи чесно наистина ли си го гледал тоя телефон и къде в бс? и да кажем че е истина не си ли си се замислял че тоя телефон който си го голедал е внесен от някаде и некадърно оправен, а?а относно джи пи еса точно ти го възхваляваше толкова много поне бъди последователен в мислите си. относно така прослувутия звук на н73 искам да те питам ти къде слушаш толкова много музика без слушалки че ти е толкова важен?! може би като пътуваш сутрин в автобуса към училище го надуваш до дупка :)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 27 апр 2007, 19:06

когато се къпя на работа в банята го слушам:))усилвам си яко моята Nokia N93
и си се кефя под душа:)
а за GPSa писах преди да го пробвам така че
N95 има още какво да се пооправя в него!

В Бъргас го има до кино септември ARTMOBIL
ако ти говори нещо а телефона е
Made in Finland!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

afterlife

Мнение от afterlife » 27 апр 2007, 19:11

да говори ми, и ако обичаш престани с тва made in finland понеже частите за телефоните идват от една страна наречена китай :), ако ще и на марс да са сглобявали телефона,а в арт мобил гаранцията на нокиа ли е или някво хвърчащо листче?

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 27 апр 2007, 19:11

dobre,bez obidi,vapreki 4e ne sam te obigdal!ne se opitvam i da te zasegna!uvagavam te,no ne mislia 4e mnenieto ti e pravilno.i prestani da kazva6 4e GPS-a ne raboti!Az sa6to viarvam na o4ite si i vidiah karta na VT s nai malki podrobnosti!a i pogledni vnimatelno posta mi predi da me citira6.napisal sam 4e raboti NETA s mtelska karta!!!znam za kakvo stava vapros vav poslednia ti post!ima dosta GPS nastroiki za vrazkata,i ako ne si pozvolil vrazkata,emi niama da stane!!!niama da kaga 4e si prost,za6toto ne e taka,vsi4ki v tozi forum,koito pi6at sa s visoka ob6ta i hi-tech kultura,no az ne sam te obigdal!!!(a,i ne se pi6e nemoge6,a ne moge6).Nazdrave pi4,dano niakoi den si kupi6 ili spe4eli6 telefona,za da spre6 da go sanuva6 i da se zalagva6 za ka4estvata mu:)))

afterlife

Мнение от afterlife » 27 апр 2007, 19:28

хахах окей , да ти го задам по следния начин въпроса да кажем че отиваш си купуваш телефона от някой завод на нокиа(един път беше имал такива намерения за румъния) и те ти дават едно листче, а не оригинална гаранция според теб ако ти стане нещо на телефона някой ще ти зачете ли листчето?!ако ще и в най смотания магазин да отидеш и ти дадат оригинална гаранция ще бъдеш 1000 пъти пъти по добре застрахован отколкото от дадения случай с завода, а тва че са сериозен магазин не знам до колкое така даже май гаранцияата им беше 1 година ако не се лъжа

borislavone
Регистриран: 17 яну 2006, 22:12

Мнение от borislavone » 27 апр 2007, 21:11

eiiiiii voina ste napravite be hora , pisha vi posledno mnenie za telefona stoto az se zanimavam s revuta na telefoni za saitove.
a tuka mi e interesno da se zajzdame no eto vi posledno mnenie i stiga tolkova za foruma na n95

klaviaturata i gornite butoni sa s losho ka4estvo prosto ne sa ispipani
no pak bojta si e dobre

bateriata malko darzi dori da beshe bl6 sastoto steshe da bade - njma kak na tija ekstri i ekran da ne har4at tok

Gps-a si raboti trbva 2-3 min v nachaloto da zahape, po vazmoznost imaite goljma vidimost, posle i da se navrete v uli4kite njma problemi
Ako beshe sarIII steshe da e po barz

Tova e , mene edinstveno me draznjt malko butonite varhu frontovia panel
inache telefona e super i njma zasega konkurencija ot nikoi drug model dori i pocket pc-tata mu otstapvat
ne sravnjvaite n95 s nastojsti modeli, mnogo po slabi sa otvsjkade
ako v badeste izleze nesto seriozno togava kazvaite mnenia i sravnenia,
Zasega e bezmisleno---------- N95 si e N1 v multimediinite telefoni

Отговори