N95
Re: Nokia N95
А плащането на Експреслинк при доставка ли става и дадоха ли ти фактура?
Да при доставката фактура мисля че имаше с гаранционата карта.
А ТВ аут-а пробвал ли си го? Как се справя?
Пробвах го, да пусна ГПС на него, както клипче заснето с телефона и снимки вижда се добре, аз искам да пусна някой филм от телефона, но трябва някой програма за да отваря avi* Телефона не ми се струва никак бавен като има впредид, че ще има и нови версия. Пласмасата е същата като на Н73
Има една програма-Xilisoft 3gp video coverter.
С нея си преобразувам филмчета за Нокията но незнам от къде са ми я свалили.
С нея си преобразувам филмчета за Нокията но незнам от къде са ми я свалили.
Програмата за отваряне на *.AVI се казва SmartMovie. Показва и субтитри в стандартните формати. Актуалната версия е 3.41.
Към програмата си има и конвертор за филми. Конвертора няма много опции, но пък са напълно достатъчни, ако речеш да си посмачкаш някой филм вместо 700MB да ти заема 120 на телефона.
Към програмата си има и конвертор за филми. Конвертора няма много опции, но пък са напълно достатъчни, ако речеш да си посмачкаш някой филм вместо 700MB да ти заема 120 на телефона.
-
- Регистриран: 26 апр 2007, 18:00
Az sym s teb pich. Vzeh si go predi sedmica ocharovan sym ot nego i negovite funkcii. Edinstveno Push-to-Talk ne raboti kato funkciq. A za tezi deto mi tvyrdqt che zvuka bil metalen, che GPS-a ne rabotil, che res-a na screen-a ne bila hubava, moga samo da kaja abe hora viq vobshte vijdalili ste go telefona ili ni govorite na izust. Vqrno e che ima defektni broiki i nqkoi hlopat no da vi kaja az ot pyrviq pyt si vzeh ne hlopash. Tova e ot men, koito e fen na tozi tip telefoni moga da mu preporycham da si go vzeme.
Zdraveite, sega se obadih na Alpha Copy da gi pitam koga nai nakraq 6e polu4at N95 i mi iztursiha v kraq na meseca! Predpolagam 4e i germanos i 2be i t.n. i te togava 6e go polu4at. Nqkoi znae li ne6to pove4e po vuprosa?
v 2be go ima.A tova da 4aka6 ot Alpha Copy da so go vzeme6 e palna za guba na vreme i pari.parvo 4e 6e e na visoka cena,vtoro 4e BG menu moge6 da si svali6 ot saita na nokia.
В магазин на 2be ми казаха, че този месец няма да го предлагат, понеже от официалният вносител на Nokia са им казали, че телефона имал софтуерен проблем.