N95
Re: Nokia N95
аз със Nokia Software Updater, търся нови версии но не открива нищо :( мисля че не е достъпен за всички все още. С коя версия си ти? аз съм с 10.0.018
А някой пробвал ли е DivXPlayer.
Вървят ли НЕКОНВЕРТИРАНИ клипове? Или насича и иска конвертиране
Вървят ли НЕКОНВЕРТИРАНИ клипове? Или насича и иска конвертиране
вървят с smartmovie качих един неконвертиран виждаже се невероятно добре клипа беше 65-70 мб има съвсем лек и незабележим сеч в пурвите 5 сек но после си върви без никакъв проблем, обаче като се ползва тв изхода сече това е защото хем върви на телефона хем на телевизора доста глупаво, ако има player който по подразбиране да възпроизвежда само на тв-то би било страхотно.
Ама на smartmovie може ли да вървят неконвертирани клипове? С каква резолюция си пускал клип
Грашка беше конвертирано с PocketDivXEncoder
като качеството е 464х320
60мб и е конвертирано за HomeCinema.
като качеството е 464х320
60мб и е конвертирано за HomeCinema.
Ти с какъв продуктов код си,защото тези два са за България и засичат новата версия на фърмуера:0534851;0536072.
ами имам една карта в комплека на която пише 9253591 предполагам че това тябва да е
i az biah s tazi versia, a sega e 11.0.026
Мисля,че няма да е това,защото всички кодове започват с 053,дори и азиатските.За да си сигурен какъв е кода виж под батерията на телефона.Точно под IMEI номера трябва да има един 7-цифрен код.