N95
Re: Nokia N95
ето продуктув код които работи и има пакет от бг език 0536070 успех аз сам с бг меню
Автор: marmar
Marmar, ще ти кажа само едно нещо - БЛАГОДАРЯ ТИ 4Е ТЕ ИМА!!! Всичко бачка дори по-добре от колкото звучи! Остана ми само да пълня батерията и да говоря докато си избия паричките за N95-тицата! Ще следя постингите ти - не ги спирай! Жив и здрав!
Автор: marmar
Marmar, ще ти кажа само едно нещо - БЛАГОДАРЯ ТИ 4Е ТЕ ИМА!!! Всичко бачка дори по-добре от колкото звучи! Остана ми само да пълня батерията и да говоря докато си избия паричките за N95-тицата! Ще следя постингите ти - не ги спирай! Жив и здрав!
как си изтеглихте програмата с смс ли?
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
Zdr!imam edin malko tup vupros. kupih si nokia-ta,vsi4ko to4no,re6ih da probvam slu6alkite i remote control-a suotvetno. Telefonut gi razpoznava i prez slu6alkite se 4uva zvuk,no remote control-a ne funkcionira.nqkakvi idei?
и всичко безплатно ли е и тази програма как я изтегли по точно с смс-а как става аз съм с n80 и искам да я имам иначе сам пробвал с и-скот:)
и аз имах това искот4е, ама нещо ме набутваше с трафик към....+16...., така че сега с кеф го разкарах! това тук е съвсем друго: http://www.fring.com/download/ после попълваш коректно квото те питат в жълтия бокс...вземаш си телефона в ръката и довършваш инсталацията с него. Мисля че само ОК и потвърждения даваш и след 1 мин-2 си в играта! Пробвах го и аз - не набира трафик към оператора (моя е М-тел), и въртях на SKYPE приятели - пушка е! Даи да видим к'во ще прайм с картите за GPS-a?
ako na niakoi mu e omraznal ve4e i e v idealno sastoianie moga da go kupa za okolo 900lv az sam ot varna
Aide ne se izlagai. Kupi si go nai-nakraia toia telefon. :)
TO CENATA NIAMATOLKOVA ZNA4ENIE TIA ZA 1 MECEC PADNA S 400LV PROSTO IMAM N73 I K610 I 6E MI STANAT MNOGO TEL ZATOVA NE SAM 4AK TOLKOVA NA ZOR ZA NEGO