N95
Re: Nokia N95
А аз с Н95
много съм доволен и аз го поръчах и ми донеса добър модел доволен съм, по добре иди в магазин и пипни прецени и така, но телефона си заслужава всяка стотинка а снимките които прави просто ако пратя на apolon25 ще се удари по глава с своя Н93 и удара може да е смъртоносен :)
механизма на Н95 е по-добър от 6288
много съм доволен и аз го поръчах и ми донеса добър модел доволен съм, по добре иди в магазин и пипни прецени и така, но телефона си заслужава всяка стотинка а снимките които прави просто ако пратя на apolon25 ще се удари по глава с своя Н93 и удара може да е смъртоносен :)
механизма на Н95 е по-добър от 6288
Ne iskam da razkolebavam nikoi da si zima telefona- mnogo e gotin ama v Bulgaria nikoga ne bih se re6il da go zema,6toto kato stane ne6to takova i hodi se razpravqi da go vra6ta6.
Tuk v UK nikvi problemi- Minalata godina 8 telefona smenih dokato mi pratqt takav ot koito sym dovolen- i vsi4koto tova s kupi6tata mu izvineniq 4e sa mi pratili bokluk. V BG 6te mi teglqt edna pu*ka maina i tva e. UTRE 4akam da mi donesat druga broika,ako pak lopa v 4etvartak 6te donesat druga i taka...dokato ne mi pratqt telefon na koito moje da se raz4ita.
BTW 6te napravq az edno film4e utre predi da go varna na kuriera s lufta .
Tuk v UK nikvi problemi- Minalata godina 8 telefona smenih dokato mi pratqt takav ot koito sym dovolen- i vsi4koto tova s kupi6tata mu izvineniq 4e sa mi pratili bokluk. V BG 6te mi teglqt edna pu*ka maina i tva e. UTRE 4akam da mi donesat druga broika,ako pak lopa v 4etvartak 6te donesat druga i taka...dokato ne mi pratqt telefon na koito moje da se raz4ita.
BTW 6te napravq az edno film4e utre predi da go varna na kuriera s lufta .
ama v bg naistina e ujas kot si zemesh ve4no tvoe garanciata po4ti ne vaji az se napatix dosta
pikselite mislia 4e ne vliaiat na ka4estvoto na snimkata a na razmera sigurno ti se struva taka zaradi displeia abe naistina telefona e straxoten sigurno s mnogo 6asliv
dnes daje si pora4ax 4eren panel za raznoobrazie
armani пикселите оказват влиание, когато разпъваш или смаляваш снимката, колкото повече пиксели на толкова по-голяма можеш да я разпечаташ и обратно ако е стандатрна снимака става по-добре. Повече пиксели на по-малка площ. Пък дали съм щаслив нали звъни, това е най-важното.
п.п Н73 ми един от любимите телефони и за парите си е страхотен избор само едно Wi-fi да имаше щях сигурно него избера.
п.п Н73 ми един от любимите телефони и за парите си е страхотен избор само едно Wi-fi да имаше щях сигурно него избера.
verno e ako biaxa napravili Nokia N73 Music Edition s wi fi 6eshe da stane varxa no nai udobnoto telefon4e koeto sam sre6al za alo alo e k610
1 ot telefonite mi hlopashe i kogato otidoh da go reklamiram mi kazaha mi te vsi4kite hlopat.!!!!!!!!!!!
mnogo interesna novina tolkova li e drazne6o 4e 4ak otash da go vra6ash
чак да са по-добри, хаха ами той твоя телефон е голям колкото цифровата ми камера, а като качество превъзхожда много твоя н93.
п.п сега лятото направо ти се чудя как го носиш този телефон, зимата е лесно в якото ама сега
п.п сега лятото направо ти се чудя как го носиш този телефон, зимата е лесно в якото ама сега