N95
Re: Nokia N95
Какво е пък това апле и аплефон, ще ми обясниш ли? Т.е. преведи ми, защото това не е на български или някой европейски език, причина на нещо африканско.
@Вилиан - Благодаря ти, че ме подготвяш от сега какво ще видим в този форум в края на годината.
@Вилиан - Благодаря ти, че ме подготвяш от сега какво ще видим в този форум в края на годината.
Аха господ или някой духове ти казаха, че им предаваш думите?
По въпроса за Apple, това е темата за N95 и поогледай малко новините да видиш, че засега нямат евро партньор.
По въпроса за Apple, това е темата за N95 и поогледай малко новините да видиш, че засега нямат евро партньор.
не гледай толкова повърхностно, да дисплея е супер, да 8ГБ звучи добре, дизайна е страхотен, Интерфейса е приятен грабва окото и само толкова. И сега идват минусите. ОС направо все едно го няма, камера да бяха е махнали само ускъпява, тъчскрийн много хубаво но за телефон е доста трудоемка задача (винаги с 2 ръце, а как ще пишеш само с пръст) затова си има PDA, не харесвам ПДА+ГСМ, тъчскрийн се използва с писалка аз се дразня когато някой ми натиска ПДА с пръсти, пък тоя телефон няма писалки няма нищо дисплея ня 2 месец ще е баница. Няма 3Г ами то е смешно телефон който има претенции за лидер да няма едно 3Г. И другия голям недостатък ОСвен липсата на Симбиан или WM, е производителя тези Apple са пълни измекяри няколко примера прехваления Ipod който с нищо не превъзхожда един Creative-ZEN, само дето Creative струва 60гб 500лв и всички кабели са в комплекта а Ипод е 800лв и един тв кабела струва още сумати пари, Aplle правят и едни смешни лаптопи които струват 3200лв, а аналогичния модел на Асеr е 2000лв. Най добрия монитор за 2006 е един 24 инчов Делл и струва 750$ на бг пазара, много ме кефи мисля да си го взема, гледах на Apple моделите 24 инчов с по-слаби характеристики почти 2 пъти по скъп. Така че не си точи много зъбите, защото много шум за нищо, на дамите ще им хареса телефончето джиджано е ама само това, общо взето Iphone и LG Prada и двата са на едно стъпало ми се струва.
golyam maitap 4esno da vi kaja stava koto po4nete da se laete.
p.s. opisania na apoloneca spored men.
vuv malkiyat job si e slojil SE(po negovite dumi za ni6to nestavat),Vuv gorniyat job na ga6terizona si e slojil N95(po negovite domi nai-velikiyat telefon), a na kitkata gordo e zaki4il Iphona vuv durja4 koito e ot posleden pisuk na ergonomi4nosta na apple(samo 139$)
p.s. opisania na apoloneca spored men.
vuv malkiyat job si e slojil SE(po negovite dumi za ni6to nestavat),Vuv gorniyat job na ga6terizona si e slojil N95(po negovite domi nai-velikiyat telefon), a na kitkata gordo e zaki4il Iphona vuv durja4 koito e ot posleden pisuk na ergonomi4nosta na apple(samo 139$)
Вилиан
съгласен съм с тебе ако бяха му сложили Symbian и 5 мп камера и 3G но въпреки това
летефона е нещо уникално поне за мени ако е на цена 500 $ мисля че си заслужава!
а и 3 G кой ползва лично аз досега 3 пъти съм го ползвал с моя N93 за 10 месеца:)
съгласен съм с тебе ако бяха му сложили Symbian и 5 мп камера и 3G но въпреки това
летефона е нещо уникално поне за мени ако е на цена 500 $ мисля че си заслужава!
а и 3 G кой ползва лично аз досега 3 пъти съм го ползвал с моя N93 за 10 месеца:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Какво общо има GPS с тази тема не разбах само? Явно бог не се е уточнил.
Не споря, че iPhone е революционен телефон, но не и давам дефиниция за " няй". Плюс това телефона си има евтина китайска версия Meizu mini one, която е доста - евтина.
Не споря, че iPhone е революционен телефон, но не и давам дефиниция за " няй". Плюс това телефона си има евтина китайска версия Meizu mini one, която е доста - евтина.
apolon25 я кажи какви програмки ползваш на телефона си и кой игри играеш най-често?
грешиш не Н95 е най-великия според него, нали призова човечеството да не си го купува защото бил много разочарован от Нокиа и затова Н93 оставал номер 1 ;-)
То остана N93, защото него си купи. Ако беше си купил N93i щеше той да е най хубавия.
приятел едно ще ти кажа, телефона който сега трябва да фокусира най-много внимание е Нокиа Е90 ;)