N95
Re: Nokia N95
Ами говорих със служител , който ми е познат ,и той опроверга информацията,че Н95 ще излезне на БГ пазара чак след нова година,както се пише по форума,.......а до месец
така по ясно ли е?
така по ясно ли е?
да и аз нямам търпение да дойде тази дата ,но бих изчалал някой и друг ден да чуя отзиви и тогава да си го взема и аз.
100 procenta sym siguren 4e toq telefon nqma da se poqvi v germanos sled 1 mesec . toest do 10.11.2006 :)
4e ne sa informirani i o6te ni6to ne mogat da ti kajat :0
To oshte go nqma v saita na nokia za N seriata, a vie iskata da doide v Bulgariq do 1 mesec.Uspeh pojelavam na vsi4ki v 4akaneto na tela :))))))
Вижте сега ,аз също 4акам с нетърпение този телефон и друг няма да си купя със сигурност докато не излезе този,и тъй като съм нетърпелив попитах всички хора които са в тази сфера и просто им предавам думите какво са ми казали(и по специално за германос....човека е управител на един от магазините и не ми се вярва да ме лъже просто ей така щот му е скимнало) , не мога да кажа нищо повече по въпроса.Ако някой се чуства засегнат по някакъв начин ,съжалявам!
изобщо не им вярвай на тия от германос:((
преди няколко месеца ги питах за Н80 която нямаха налична и след няколко разговора със софия продавача ми обясни как ще я получат след 2 седмици(а в този момент я имаше във всички други магазини) и познай след колко време я получиха? точно 40 дни:(((
преди няколко месеца ги питах за Н80 която нямаха налична и след няколко разговора със софия продавача ми обясни как ще я получат след 2 седмици(а в този момент я имаше във всички други магазини) и познай след колко време я получиха? точно 40 дни:(((
-
- Регистриран: 25 авг 2006, 11:06
HOra ae pls mi kajete ima li po-dob1r cell phone ot N95