N95
Re: Nokia N95
pro4etox dosta ne6a za nokiite i za serviznoto obslujvane ogledaite dobre tozi said za da imate po malko problemi s falshivi ili razvaleni nokii http://nokia.bg/nokia/where_to_buy.html
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
finlandskiqt paket Nokia n95 se prodava s vklu4ena 1GB pamet bez kaluf.pone moqt e takuv - "phone made in finland" . vsi4ko struva 660$,pone predi mesec be6e tolkova. proverih IMEI-nomera v nokia.com i vs. be6e to4no. no predpolagam, 4e ima razli4ni paketi,taka 4e tova s kakuv kapacitet karta se prodava ne e kriterii.
armani, tezi dni 6te otida do magazina (te sa mn. takiva magazini) 6te se sporazumeq za cenata i 6te ti q kaja,ako te ustroiva moje da izmislim ne6to. no e normalno da mi nqma6 doverie,prosto za6toto ne me poznava6. taka 4e pomisli.
tezi tvoi priqteli ne mogat li da ti izpratqt? ne vqrvam v drugite 6tati da po-skup telefona...
armani, tezi dni 6te otida do magazina (te sa mn. takiva magazini) 6te se sporazumeq za cenata i 6te ti q kaja,ako te ustroiva moje da izmislim ne6to. no e normalno da mi nqma6 doverie,prosto za6toto ne me poznava6. taka 4e pomisli.
tezi tvoi priqteli ne mogat li da ti izpratqt? ne vqrvam v drugite 6tati da po-skup telefona...
az ne sam govoril s tiax po tozi vapros pak moje da si go kupia i ot tuk ot m tel no mnogo xora se oplakvat ot ka4estvoto i ot serviznoto obslujvane samo za tova ne sam go kupil o6e no ti znaesh kak e v balgaria za6o sme takava skapana nacia ne znam
-
ami neznam i az kakvo da ti kaja. ako iska6 iz4akai o6te malko vreme,za da se utvurdqt ne6tata po otno6enie n95 t.e. da se dostavqt samo izpravni telefoni. za serviznoto obslujvane - da,naistina tova e problem!
otnosno naciqta ni - ami tova e bolen za men vupros i ne iskam da go komentiram v tozi forum. no si prav. dosega bqhme zle, a sega mislq 4e otivame na po-zle i to mnogo uporito se stremim nadolu! kakto i da e,pak ti kazvam - ne burzai!
otnosno naciqta ni - ami tova e bolen za men vupros i ne iskam da go komentiram v tozi forum. no si prav. dosega bqhme zle, a sega mislq 4e otivame na po-zle i to mnogo uporito se stremim nadolu! kakto i da e,pak ti kazvam - ne burzai!
mersi za saveta no meraka mi e goliam a za balgaria napravo ne mi se govori ebasi nenormalnata darjava vseki se nadprevarva da laje i precakva ti pone imash pogled i na van kak e dano ne sa kat nas
Zdraveite nqkoi naqsno li e koga shte pusnat versiqta tomtom koqto da otkriva vgradeniq GPS na N95?Blagodarq predvaritelno ako nqko znae otgovora.
Абе съмнявам се,че ще стане скоро.Какво ще стане тогава със (smart2go) какво ще правят от Нокиа?
Ot Nokia shte prodaljat da pe4elqt ot balaci kato nas s smart2go ili bes neq:))) a za tomtom za N95 shte izleze sas sigornost no samo koga ne se znae i za tova se draznq ina4e na saita im pishe 4e shte imalko nqkakav patch koito oshte e v testov period i shte go puskat skoro dano de.
-
ami da,suvsem drug svqt,prosto nqmam dumi.
emi 6tom ima6 takuv merak ne mu misli mnogo,ama pone budi vnimatelen v tova dali ima nqkakvi neizpravnosti!
emi 6tom ima6 takuv merak ne mu misli mnogo,ama pone budi vnimatelen v tova dali ima nqkakvi neizpravnosti!
na telefona cenata pada barzo vijte kolko e v 4ujbina